کد خبر : 196073
انتشار : ۱۴۰۱/۰۴/۲۶ - 00:54
دسته‌بندی : سیاسی، اسلاید
چاپ

سفیر روسیه در ایران: غربی ها می خواهند همجنس‌بازی و چیزهای کثیف را به ایران بیاورند ولی ما مخالفت می‌کنیم

«لوان جاگاریان»،در گفت و گوی مفصلی با روزنامه شرق گفت : در ساختارهای بین‌المللی، ما و ایران چه درخصوص حقوق بشر و چه درخصوص مسائل دیگر از یکدیگر حمایت می‌کنیم؛ چون ما هر دو درحال‌حاضر در یک سنگر هستیم.

سفیر روسیه در ایران: غربی ها می خواهند همجنس‌بازی و چیزهای کثیف را به ایران بیاورند ولی ما مخالفت می‌کنیم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ در بخشی از این مصاحبه آمده است :

‌به‌هرحال شرایط دوستی و رفاقت با ایران را هم باید در نظر گرفت. مثل پایگاه شکاری «همدان» که به نوعی برای استفاده هواپیماهای نظامی در اختیار روسیه قرار گرفت. می‌خواهم بگویم ایران و روسیه در شرایط اقتصادی، نظامی و تجاری فصل مشترکی با یکدیگر دارند اما این دیدگاه برای عموم مردم ناراحت‌کننده است و این تصور وجود دارد که روسیه به قول‌هایی که به ایران می‌دهد، عمل نمی‌کند. این مسئله در بحث مذاکرات خودش را نشان داد. بسیاری می‌گفتند روسیه برای اینکه ایران در وین به توافق نرسد، کارشکنی می‌کند.

این دروغ است؛ چون ما همیشه در کنار ایران بوده‌ایم و اعلام کرده‌ایم اگر ایران و آمریکا به نوعی به توافق برسند، ما هم حمایتشان می‌کنیم. متأسفانه حرف‌هایی که شنیده می‌شود، ادعاهای پوچ غربی‌هاست که بعضی از ایرانی‌ها هم آن را تکرار می‌کنند. بنابراین من رسما به عنوان یک سفیر تأکید می‌کنم که اصلا به حرف آنها اعتماد نداشته باشید. هر قراردادی که بین ایران و آمریکا صورت بگیرد و به اتحادیه اروپا کمک کند، صددرصد ما هم حمایتش می‌کنیم.

دوم اینکه یادتان باشد وقتی آمریکا غیرقانونی از برجام خارج شد، ما محکومش کردیم و گفتیم این اقدام غیرقانونی است اما دوستان اروپایی شما چه کار کردند؟ فقط اظهار تأسف کردند. دولت‌های غربی فقط هدفشان این است که ارزش‌های پوچ خود مانند همجنس‌بازی و چیزهای خیلی کثیف را به ایران بیاورند ولی ما مخالفت می‌کنیم. در ساختارهای بین‌المللی، ما و ایران چه درخصوص حقوق بشر و چه درخصوص مسائل دیگر از یکدیگر حمایت می‌کنیم؛ چون ما هر دو درحال‌حاضر در یک سنگر هستیم.

اخبار مرتبط:
آذری‌جهرمی: پیشنهاد می‌کنم پزشکیان خودش برای ترمیم کابینه پیش‌قدم شود
آذری‌جهرمی: پیشنهاد می‌کنم پزشکیان خودش برای ترمیم کابینه پیش‌قدم شود

محمدجواد آذری جهرمی نوشت: «رئیس‌جمهور کم‌کم داره به معادلات سیاسی و اقتصادی کشور و منطقه مسلط می‌شه و شناخت بهتری هم از تیمش پیدا کرده، از اون طرف، جریان غالب تو مجلس، که انگار بیشتر دنبال رقابت سیاسیه، شمشیر اصلاح رو کشیده و می‌خواد با استیضاح وزرا، خودش رو قهرمان تغییر و ناجی مردم نشون بده.»

پورمحمدی: حفظ کشور بر عشق به شهادت طلبی چند نفر اولویت دارد/ خواست مردم مهمتر و بالاتر از نظر مسوولان است
پورمحمدی: حفظ کشور بر عشق به شهادت طلبی چند نفر اولویت دارد/ خواست مردم مهمتر و بالاتر از نظر مسوولان است

دبیرکل جامعه روحانیت مبارز گفت: اینکه برخی می‌گویند، مذاکره با آمریکا در حال حاضر از روی ناچاری و تحمیل صورت می‌گیرد، بخاطر این است که ما قدرت تحلیل و فهم عمیق نداریم و به مبانی دینی و تاریخ آشنا نیستیم.

عراقچی: یک توافق معتبر و پایدار در دسترس است؛ تنها چیزی که لازم است اراده سیاسی قاطع و نگرش منصفانه است
عراقچی: یک توافق معتبر و پایدار در دسترس است؛ تنها چیزی که لازم است اراده سیاسی قاطع و نگرش منصفانه است

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر اینکه تکرار دروغ‌ واقعیت‌های بنیادین را تغییر نمی‌دهد، گفت: ایران به عنوان یکی از امضاکنندگان موسس معاهده ان.پی.تی کاملا حق داشتن چرخه کامل سوخت هسته‌ای را دارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است