کد خبر : 196055
انتشار : ۱۴۰۱/۰۴/۲۵ - 12:59
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

لطف الله سیاهکلی: دولت قصد دارد خودرو‌های زیر ۱۰ هزار دلار را وارد کند! که دیگر خودرو نیست، قورباغه است/ آقایان می‌خواهند خودرو‌هایی وارد کنند که مردم به پراید و گاری‌های تولید داخل خودمان تعظیم کنند

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی درباره واردات خودرو به دیده بان ایران گفت: ما عادت نداریم که مردممان خودرو خوب سوار شوند؛ یعنی آقایان می‌خواهند خودروهایی وارد کنند که مردم به پراید و گاری‌های خودمان تعظیم کنند!

لطف الله سیاهکلی: دولت قصد دارد خودرو‌های زیر ۱۰ هزار دلار را وارد کند! که دیگر خودرو نیست، قورباغه است/ آقایان می‌خواهند خودرو‌هایی وارد کنند که مردم به پراید و گاری‌های تولید داخل خودمان تعظیم کنند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ لطف‌الله سیاهکلی، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار دیده‌بان ایران  گفت: استیضاح آقای فاطمی امین برقرار بود و تعداد افرادی که به استیضاح ایشان رای داده بودند از حد نصاب بالاتر بود و قرار بود این استیضاح در صحن مجلس اعلام وصول شود.

رئیسی گفت چون وزارت صمت بزرگ است به این دلیل فاطمی امین آن را خوب اداره نمی‌کند!

وی درباره توجیه دولت برای کارناآمدی وزیر صمت گفت: دولت و قبل از آن مجلس به این نتیجه رسیده بودند که برخی از وزارتخانه‌ها آنقدر بزرگ هستند که وزرا از پس اداره کردن آن‌ها بر نمی‌آیند! آقای رئیسی به ما گفتند چون این وزارتخانه قرار است به دو بخش تقسیم شود بنابراین فعلاً دلیلی برای استیضاح آقای فاطمی امین وجود ندارد!

 

او اضافه کرد: یعنی چون الان این وزارتخانه بزرگ است و آقای فاطمی امین به تنهایی نمی‌تواند از پس آن بربیاید بنابراین باید صبر کنیم تا به دو بخش تقسیم شود و در این صورت اگر باز هم عملکرد ایشان غیرقابل قبول بود می‌شود در خصوص استیضاح ایشان صحبت کرد.

 

اگر بر استیضاح فاطمی امین پافشاری می‌کردیم تصور می‌شد که از روی غرض شخصی حرف می‌زنیم!

 

سیاهکلی اظهار کرد: ما پس از شنیدن این اظهارات رئیس جمهور متوجه شدیم که صحبت‌های ایشان منطقی است بنابراین از استیضاح وی طرف نظر کردیم. قصد ما از استیضاح آقای فاطمی امین این بود که دولت متوجه شود که آنجا اداره نمی‌شود! بنابراین وقتی ما فهمیدیم که دولت متوجه منظورمان شده است از استیضاح صرف نظر کردیم چون اگر ادامه می‌دادیم این استیضاح رنگ و بوی خودخواهی و غرض شخصی به خود می‌گرفت.

 

نماینده مردم قزوین در مجلس یازدهم خاطرنشان کرد: الان دولت در نظر دارد که دو وزارتخانه را تشکیل دهد یکی وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت و دیگری وزارتخانه بازرگانی!

به فاطمی امین گفتم با این وضع آیین‌نامه نوشتنت ادعای اداره کردن یک وزارتخانه را هم داری

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در خصوص آیین‌نامه تنظیم شده توسط فاطمی امین گفت: ما مصوبه‌ای در خصوص خودرو تصویب کردیم که یکی از بندهای آن واردات خودرو است. براساس شنیده‌های بنده، آن آیین‌نامه به هیچ درد ملت ایران نمی‌خورد! بنده به آقای وزیر گفتم که شما قرار بود یک آیین‌نامه تنظیم کنید این چه وضع آیین‌نامه نوشتن است بعد ادعای اداره کردن یک وزارتخانه را داری؟!

دولت قصد دارد خودروهای زیر ۱۰ هزار دلار را وارد کند! /  خودروی زیر ۱۰ هزار دلار دیگر خودرو نیست، قورباغه است!

سیاهکلی درباره محتویات آیین‌نامه تنظیم شده توسط وزیر دولت ابراهیم رئیسی اظهار کرد: براساس شنیده‌های بنده سقف واردات خودرو حداکثر ۲۰ هزار دلار است و آقایان قصد دارند خودروهای زیر ۱۰ هزار دلار وارد کشور کنند! به اعتقاد بنده خودروی زیر ۱۰ هزار دلار دیگر خودرو نیست، قورباغه است!

 

آقایان می‌خواهند خودروهایی وارد کنند که مردم به پراید و گاری‌های تولید خودمان تعظیم کنند!

 

وی با ذکر این نکته که باتوجه به این آیین‌نامه مردم همان گاری‌های خودمان را سوار شوند، بهتر است! گفت: ما عادت نداریم که مردممان خودرو خوب سوار شوند؛ یعنی آقایان می‌خواهند خودروهایی وارد کنند که مردم به پراید و گاری‌های خودمان تعظیم کنند!

 

تعرفه ۳۰ درصدی برای خودروهای وارداتی زیر ۲۰ هزار دلار یعنی مردم بروید همان گاری‌های خودمان را سوار شوید!

 

او ادامه داد: نکته دوم این است که تعرفه‌های زیر ۲۰ هزار دلار، ۳۰ درصد است! خب مردم می‌روند همان گاری‌های خودمان را سوار می‌شوند چرا باید تعرفه ۳۰ درصدی پرداخت کنند؟! بنابراین هدف ما از واردات خودرو باید تنظیم بازار باشد نه غرض ورزی!

 

 

 

می‌خواهند خودروی ۲۰ هزار دلاری را ۴۰ هزار ردلار به مردم بفروشند! / نه مردم را میشناسند نه بازار را!

سیاهکلی درباره فروش خودروی ۲۰ هزار دلاری با قیمت ۴۰ هزار دلار به مردم توسط دولت رئیسی تصریح کرد: آقایان قصد دارند خودروی ۲۰ هزار دلاری را با قیمت ۴۰ هزار دلار به مردم بفروشند! اگر این چیزی که بنده شنیده‌ام درست باشد باید به اصل مدیریت وزارت صمت بیش از این حرف‌ها شک کنیم؛ این آقایان نه بازار و نه مردم را نمیشناسند!

 

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس یازدهم ادامه داد: به‌خدا قسم خودرو یک کالای لوکس نیست، خودرو یک کالای ضروری و حیاتی خانوار است! ما باید خودرویی به مردم بدهیم که امنیت و رفاه را به آن‌ها هدیه دهد نه گرفتن جانشان را! آنچه در آن آیین‌نامه واردات خودرو شنیده‌ام دقیقا خلاف نیازهای مردم و توصیه‌های بنده است.

 

این نماینده مجلس درباره در پایان واردات خودروی روسی گفت: بنده چیزی در خصوص واردات خودروی روسی نشنیده‌ام!

اخبار مرتبط:
جاهای دیدنی اردبیل: کشف زیبایی‌های طبیعی و تاریخی در قلب ایران
جاهای دیدنی اردبیل: کشف زیبایی‌های طبیعی و تاریخی در قلب ایران

اردبیل، یکی از استان‌های شمال غربی ایران، با جاذبه‌های تاریخی، فرهنگی و طبیعی خود مقصدی بی‌نظیر برای گردشگران است. این شهر که در دل کوه‌های سرسبز و دمنوشی از تاریخ غنی قرار دارد، میزبان مناظر طبیعی زیبا و آثار تاریخی جذاب است که می‌تواند هر نوع سلیقه‌ای را راضی کند. از کوه‌های پر از برف و چشمه‌های آب گرم گرفته تا مساجد و مقبره‌های تاریخی، اردبیل چیزی فراتر از یک مقصد گردشگری معمولی است. در این مقاله به بررسی مهم‌ترین جاهای دیدنی اردبیل خواهیم پرداخت و شما را با زیبایی‌های بی‌نظیر این استان آشنا خواهیم کرد.

خدمات برقکاری صنعتی
خدمات برقکاری صنعتی

در دنیای صنعتی امروز؛ از مهم‌ترین چالش‌های هر کسب و کار صنعتی، بهینه‌سازی مصرف برق و کاهش هزینه‌های برقی است. جهت تحقق این اهداف؛ خدمات برقکاری صنعتی به عنوان یک راهکار اساسی معرفی شده‌اند. این خدمات را می‌توان شامل دسته‌های مختلف مانند نصب اینورتر صنعتی و طراحی تابلو برق صنعتی دانست. هر کدام از این خدمات ویژه به نحوی نقش بزرگی در کاهش مصرف برق صنعتی ایفا می‌کنند.

طرح شایان اکبری رهبر سازمان جهانشمول برای گذار از جهان سوم و توسعه ایران
طرح شایان اکبری رهبر سازمان جهانشمول برای گذار از جهان سوم و توسعه ایران

سازمان جهانشمول، نهادی بین‌المللی با هدف توسعه جهانی، از طرحی بلندپروازانه با عنوان «طرح 2050 گذار از جهان سوم» رونمایی کرد. این طرح که با مدیریت شایان اکبری تدوین شده، برنامه‌ای 30 ساله برای گذار کشورهای در حال توسعه از وضعیت جهان سوم به جمع کشورهای توسعه‌یافته است. طرح 2050 با تمرکز بر اصلاحات اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و زیست‌محیطی، به دنبال ایجاد جهانی عادل‌تر، صلح‌آمیزتر و پیشرفته‌تر است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است