کد خبر : 196047
انتشار : ۱۴۰۱/۰۴/۲۵ - 11:48
دسته‌بندی : اقتصادی، اسلاید
چاپ

سردار حقیقت پور: آقای مخبر واقعا اقتصاد نمی‌داند/ مَردم که نباید زیر تیغ حراجی اقتصادی از حال بروند/ آقا محسن نباید وارد دولت می‌شد

فعال و تحلیلگر اصولگرا مدعی شده است که: دولت سعی می‌کند قدم‌هایی برای رفع مشکلات اقتصادی بردارد اما نباید مردم زیر حراجی اقتصادی از حال بروند. دولت باید به برنامه‌هایش توجه کند و نظام عرضه و توزیع را رها نکند و با هرکس هم در حوزه خدمات به مردم جفا کرد، برخورد کند.

سردار حقیقت پور: آقای مخبر واقعا اقتصاد نمی‌داند/ مَردم که نباید زیر تیغ حراجی اقتصادی از حال بروند/ آقا محسن نباید وارد دولت می‌شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ منصور حقیقت‌پور، فعال و تحلیلگر سیاسی، درباره ضعف ها و عملکرد تیم اقتصادی دولت سیزدهم به نامه نیوز گفت: «دولت باید سیاست‌گذاری و نظارت دقیقی امور اقتصادی داشته باشد. به هر حال کمر مردم زیر بار فشارهای اقتصادی خم شده است و باید کمکی به مردم شود. البه دولت سعی می‌کند قدم‌هایی برای رفع مشکلات اقتصادی بردارد اما نباید مردم زیر حراجی اقتصادی از حال بروند. دولت باید به برنامه‌هایش توجه کند و نظام عرضه و توزیع را رها نکند و با هرکس هم در حوزه خدمات به مردم جفا کرد، برخورد کند».

 نماینده ادوار مجلس ادامه داد: «دو اشکال در حوزه اقتصادی دولت وجود دارد؛ نخست آنکه برخی از وزرای دولت در قواره ملی و بین‌المللی نیستند. وزرا حداقل باید در تراز ملی باشند. من نمی‌گویم تراز بین‌المللی اما دیگر باید در حد ملی باشند. دومین مشکل این است که بین همین وزرا که مسئولیت اقتصادی دارند، هماهنگی وجود ندارد. معلوم نیست چه کسی مسئول هماهنگی تیم اقتصادی است. از سوی دیگر آقای مخبر واقعا اقتصاد را به صورت علمی نمی‌داند و واقعا هماهنگی امور اقتصادی از عهده او خارج است».

این فعال اقتصادی در باره جایگاه محسن رضایی در دولت گفت: «آقا محسن جایی برای کارکردن در دولت ندارد. اصلا امکان مطرح‌شدن و اجرایی‌شدن ایده‌های او در دولت وجود ندارد. او را بین چند اتاق محصور کرده‌اند بدون اینکه اختیاری داشته باشد».

حقیقت‌پور در پایان گفت: «من معتقد بودم که آقا محسن نباید وارد دولت می‌شد زیرا اختیاری به او داده نشد؛ حالا هم از سر نجابت و تعهد به مردم است که از دولت بیرون نمی‌آید. آقا محسن از خیلی از آقایان که مسئولیت اقتصادی دارند، از نظر تئوریک و عملی مدیریت اقتصادی را می‌داند. به نظر من کل هماهنگی اقتصادی دولت باید به او سپرده می‌شد».

اخبار مرتبط:
واریز ۱۲ هزار میلیارد تومان اعتبار کالابرگ برای این دهک‌ها
واریز ۱۲ هزار میلیارد تومان اعتبار کالابرگ برای این دهک‌ها

احمد میدری در پاسخ به پرسشی درباره ادامه طرح کالابرگ الکترونیک در مرحله سوم گفت: از منابع تخصیص یافته به دو مرحله قبلی، حدود ۱۲ هزار میلیارد تومان باقی مانده است. پیشنهاد شده این مبلغ به سه دهک اول اختصاص یابد، چرا که بودجه فقط برای این گروه کافی است.

تورم در ایران به کجا رسید؟ نگاهی به یک روند ۱۲ ساله
تورم در ایران به کجا رسید؟ نگاهی به یک روند ۱۲ ساله

اکوایران: گزارش تازه مرکز آمار از تورم اردیبهشت ۱۴۰۴ حکایت از کاهش نسبی در شاخص‌های ماهانه و نقطه‌به‌نقطه دارد، اما سطوح بالای تورم سالانه و استمرار روندهای تورم‌ساز، تردیدهایی جدی درباره پایداری این افت ایجاد کرده‌اند. آیا اقتصاد ایران در مسیر کنترل تورم قرار گرفته، یا این تنها یک توقف موقت در مسیر صعودی قیمت‌هاست؟

نجفی: این حجم سوخت قاچاق شدنی نیست؛ اگر هست، نامش تاراج است!
نجفی: این حجم سوخت قاچاق شدنی نیست؛ اگر هست، نامش تاراج است!

در هفته‌های اخیر، هم‌زمان با اعتصاب کامیون‌داران در بیش از ۱۲۰ شهر کشور، موضوع قاچاق سوخت بار دیگر به یکی از محورهای اصلی بحث‌های اقتصادی و قضایی تبدیل شده است. در حالی که مسئولان از رقم بالای قاچاق سخن می‌گویند، برخی کارشناسان درباره دقت این آمار و دلایل اصلی شکل‌گیری چنین پدیده‌ای دیدگاه‌های متفاوتی ارائه کرده‌اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است