کد خبر : 195814
انتشار : 2022/07/12 - 11:37
دسته‌بندی : سیاسی، اخبار ویژه
چاپ

قالیباف: مردم خودشان نسبت به موضوع حیا و حجاب حساس هستند

رئیس مجلس یازدهم در نطق پیش از دستور خود در جلسه امروز (سه شنبه) مجلس شورای اسلامی ضمن گرامیداشت فرا رسیدن روز عفاف و حجاب بیان کرد: تاریخ ایران در واقعه مسجد گوهرشاد شاهد جانفشانی مردم برای حفظ حجاب و عفاف بوده است. در موضوع عفاف و حجاب باید همواره در نظر داشته باشیم که این ملت در زمان رژیم طاغوت در مقابل کشف حجاب سینه سپر کرده و شهید داده است و هیچ کسی نسبت به موضوع حیا و حجاب و ارزش های خانواده حساس تر از خود مردم ایران نیست.

قالیباف: مردم خودشان نسبت به موضوع حیا و حجاب حساس هستند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمدباقر قالیباف در نطق پیش از دستور خود در جلسه امروز (سه شنبه) مجلس شورای اسلامی ضمن گرامیداشت فرا رسیدن روز عفاف و حجاب بیان کرد: تاریخ ایران در واقعه مسجد گوهرشاد شاهد جانفشانی مردم برای حفظ حجاب و عفاف بوده است. در موضوع عفاف و حجاب باید همواره در نظر داشته باشیم که این ملت در زمان رژیم طاغوت در مقابل کشف حجاب سینه سپر کرده و شهید داده است و هیچ کسی نسبت به موضوع حیا و حجاب و ارزش های خانواده حساس تر از خود مردم ایران نیست.

وی افزود: در زمینه حجاب فصل الخطاب تمامی مجریان و ضابطان باید رعایت قانون و تامین حقوق اساسی مردم طبق قانون اساسی باشد. هر اقدام خلافی علیه موارد تعیین شده در قانون به هر شکلی علیه اصل هدف ترویج عفاف و حجاب خواهد بود.

تبدیل شدن به مجری سیاست های اسرائیل در منطقه خطایی تاریخی و راهبردی است

قالیباف در رابطه با سفر رئیس جمهور آمریکا به منطقه متذکر شد: مجموعه شواهدی که اکنون در دست ماست نشان می دهد که این سفر با کارسازی کامل صهیونیست ها انجام شده و رئیس جمهور آمریکا مجری برنامه ها و پروژه هایی است که رژیم صهیونیستی به عنوان اصلی ترین دشمن ملت های منطقه آن را حتی در حد جزئیات طراحی و دیکته کرده است.

وی افزود: تبدیل شدن به مجری سیاست های اسرائیلی در منطقه یک خطای تاریخی و راهبردی از سوی رئیس جمهور آمریکا خواهد بود که قبل از هر کسی به ضرر دولت بایدن تمام خواهد شد. بی احتیاطی در توسعه ناتو به شرق و نادیده گرفتن هشدارهای ژئوپلیتیکی قدرتمند در این باره منجر به آغاز جنگ اوکراین شد و اکنون نیز همان بی احتیاطی در قبال منطقه حساس خاورمیانه و خلیج فارس در حال رخ دادن است.

رئیس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اسرائیل یک موجودیت سیاسی نامشروع و بی ثبات کننده است که حتی قادر به مدیریت محیط سیاست داخلی خودش هم نیست. اسرائیل ته چاهی ایستاده است و آمریکا و دیگر کشورها را هم به افتادن در آن ترغیب می کند. ماهیت واقعی پیمان آبراهام چیزی جز این نیست.

کشورهای همسایه نسبت به هرگونه برنامه آمریکایی- اسرائیلی در منطقه هوشیار باشند

قالیباف یادآور شد: من امید چندانی ندارم که دولت آمریکا توان تشخیص تصمیم درست در این مقطع را داشته باشد، همچنان که در مذاکرات هسته ای نیز حداقل میزان عقلانیت را از خود نشان نداده است، بنابراین از کشورهای همسایه که با ایران دارای تاریخ و آینده مشترک هستند می خواهم نسبت به هرگونه برنامه آمریکایی- اسرائیلی که مشخصا هدف آنها برهم زدن ثبات و نظم منطقه است، به شدت هوشیار بوه و تبعات آن را به درستی و با دقت برآورد کنند.

وی در پایان تاکید کرد: ایران تکیه گاهی مطمئن و قابل اعتماد برای همه همسایگان خویش است، اما به همان میزان در مقابل حفظ تعادل امنیتی منطقه حساس بوده و در دفاع از منافع این منطقه در مقابل هر نوع توطئه یا تلاش برای بی ثبات سازی تردید نخواهد کرد.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند
نماینده مجلس: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: ایران هیچ‌گاه آتش‌بس به شیوه آمریکایی‌ها را نپذیرفته است چون آمریکا هر زمان که اراده می‌کند جنگ را از سر می‌گیرد و هر زمان که می‌خواهد در پی آتش بس است که این موضوع برای جمهوری اسلامی ایران پذیرفتنی نیست.

استاندار خوزستان: آمریکا بامداد امروز شهر‌های شادگان، اروندکنار و اهواز را مورد اصابت قرار داد
استاندار خوزستان: آمریکا بامداد امروز شهر‌های شادگان، اروندکنار و اهواز را مورد اصابت قرار داد

محمدرضا موالی‌زاده پنجشنبه هشتم مرداد درباره حملات بامداد امروز به چند شهر خوزستان، اظهار کرد: بر اثر حملات دشمن تروریستی آمریکا، شهرهای شادگان، اروندکنار، شادگان و اهواز را مورد اصابت قرار داد.

افشاگری وال‌استریت ژورنال از طرح دو هفته‌ای سنتکام برای بمباران سنگین ایران
افشاگری وال‌استریت ژورنال از طرح دو هفته‌ای سنتکام برای بمباران سنگین ایران

روزنامه وال‌استریت ژورنال در گزارشی اختصاصی مدعی شد که در پی حمله موشکی اخیر ایران، دریاسالار برد کوپر، فرمانده سنتکام، طرحی برای اجرای یک کمپین هوایی سنگین ۱۰ تا ۱۴ روزه علیه کشورمان به دونالد ترامپ ارائه داده است. هدف اصلی این طرح ادعایی، هدف قرار دادن و از کار انداختن توان و زرادخانه موشکی ایران عنوان شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است