کد خبر : 195483
انتشار : 2022/07/08 - 13:20
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

واکنش ایران به ترور «شینزو آبه» نخست وزیر سابق ژاپن

سفارت ایران در ژاپن ترور شینزو آبه، نخست‌وزیر سابق این کشور را محکوم کرد.

واکنش ایران به ترور «شینزو آبه» نخست وزیر سابق ژاپن

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سفارت ایران در ژاپن در پیامی توییتری نوشت: ترور ناجوانمردانه شینزو آبه را محکوم می کنیم. آرزو می کنیم خداوند سلامتی و بهبودی عاجل به ایشان عطا فرماید.

خبرگزاری دولتی ژاپن امروز (جمعه) از تیراندازی به سوی شینزو آبه، نخست وزیر سابق این کشور و انتقال وی به بیمارستان خبر داد.

به نقل از خبرگزاری NHK، شینزو آبه، نخست وزیر سابق ژاپن حین ایراد سخنرانی در شهر “نارا” در غرب این کشور هدف تیراندازی قرار گرفت و با خونریزی زیاد به بیمارستان منتقل شده است.

این خبرگزاری همچنین گزارش کرد، صدایی شبیه به تیراندازی در زمان سخنرانی شنیده شد و یک مظنون مرد در صحنه تیراندازی بازداشت شده است.

خبرنگار این خبرگزاری همچنین در صحنه وقوع تیراندازی گزارش کرد که صدای دو شلیک گلوله را در جریان این سخنرانی شنیده است.

خبرگزاری کیودو نیز گزارش کرد نخست وزیر سابق ژاپن هوشیار نیست و به نظر می‌رسد دچار حمله قلبی شده باشد.

این خبرگزاری همچنین گزارش داد، شینزو آبه توسط یک مرد ناشناس هدف شلیک گلوله قرار گرفته و با وجود انتقال به بیمارستان نشانه‌ای از حیات در او دیده نمی‌شود.

اخبار مرتبط:
ابهام درباره زمان و مکان مذاکرات ایران و آمریکا
ابهام درباره زمان و مکان مذاکرات ایران و آمریکا

منابع دولتی پاکستان اعلام کردند زمان و محل برگزاری دور جدید مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا هنوز مشخص نشده است.

تعداد حملات به مناطق مختلف تهران در جنگ اعلام شد
تعداد حملات به مناطق مختلف تهران در جنگ اعلام شد

منطقه ۴ با ۹۰ بار اصابت، منطقه ۲۱ با ۶۲ بار اصابت، منطقه یک با ۵۷ بار اصابت و منطقه ۲۲ با ۵۵ بار اصابت، بیشترین خسارت و منطقه ۱۷ با ۳ بار اصابت، کمترین خسارت را از حملات هوایی امریکا و اسراییل داشتند.

حقیقت‌پور: جریانی که به هاشمی و لاریجانی حمله کرد، حالا قالیباف و پزشکیان را هدف گرفته است
حقیقت‌پور: جریانی که به هاشمی و لاریجانی حمله کرد، حالا قالیباف و پزشکیان را هدف گرفته است

یک فعال سیاسی اصولگرا درباره برخی موضوعات مطرح شده از سوی جریانات تندرو از جمله بحث کودتا گفت: این افراد نگاه سیاسی درستی ندارند و جمهوری اسلامی را صرفاً متعلق به خود و در خدمت خواسته‌هایشان می‌دانند. مگر ممکن است در درون جمهوری اسلامی جریانی به دنبال کودتا باشد؟ چنین ادعایی اساساً ناپسند است. افرادی که تلاش کردند مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی را از صحنه سیاسی حذف کنند، به آقای ناطق نوری حمله کردند، به آقای علی لاریجانی حملات گسترده‌ای انجام دادند، امروز هم آقای قالیباف و آقای پزشکیان را هدف قرار داده‌اند. هر جریان یا شخصیتی که در برابر آنها بایستد، با بی‌تقوایی کامل مورد هجمه قرار می‌گیرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است