دفاع «علیز» تحلیلگر ایرانی ساکن لندن از طالبان/افغانستان هرگز اینقدر امن نبوده
علی علیزاده، تحلیلگر ایرانی ساکن لندن که اغلب با مواضع خود خبرساز بوده، این بار در اظهارنظری جنجالی درباره طالبان حاشیهساز شده است.
علی علیزاده در توئیتر خود نوشت:
کمتر از یکسال از آمدن طالبان میگذرد. مرداد ۱۴۰۰ غربگرایان در فضای مجازی پیش بینی میکردند با آمدن طالبان چوبههای دار برقرار، شیعیان کشته، زندگی اجتماعی زنان کلا نابود و تروریستها به ایران سرازیر شوند. تقریبا ۱۰۰٪ پیشبینیهایشان خلاف از آب درآمد. افغانستان هرگز اینقدر امن نبوده.
نماینده مجلس گفت: نیروهای نظامی کشورمان اخیرا یک موشک قارهپیما با سوخت حرارتی را آزمایش کردهاند. چنین آزمایشی حتما اقدام مناسبی است، البته به آن معنا نیست که میخواهیم اروپا را بزنیم، بلکه به معنای آن است که با اجرای مکانیسم ماشه، ما هم بر قدرت دفاعی و اقتدار موشکی خودمان میافزاییم. این آزمایش موشکی به این معنا است که اگر اسرائیلیها و آمریکاییها بخواهند مجددا آسمان ما را تصرف کنند، ما از طریق حمله موشکی به آنها پاسخ خواهیم داد و تسلیم نخواهیم شد.