کد خبر : 192977
انتشار : 2022/06/06 - 11:00
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

کیهان: ایهود باراک گفته «اسرائیل ۸۰ سالگی خود را نخواهد دید»!

روزنامه تحت مدیریت «حسین شریعتمداری» مدعی شد که نخست‌وزیر اسبق اسرائیل گفته " کشورش ۸۰ سالگی خود را نخواهد دید."

کیهان: ایهود باراک گفته «اسرائیل ۸۰ سالگی خود را نخواهد دید»!

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه کیهان در ستون «گفت وشنود» شماره امروز خود نوشت:

گفت: وزیر خارجه رژیم صهیونیستی گفته است؛ «اگر ایران به این امید است که درگیری در مرزهای اسرائیل خواهد بود، آن‌گاه ما جنگ را به درون مرزهای ایران خواهیم کشاند»!

گفتم: غلط زیادی کرده، همین چند روز قبل نفتالی بنت، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی هشدار داده بود که «اسرائیل در حال فروپاشی است» و ایهود باراک نخست‌وزیر اسبق این رژیم جعلی نیز گفته بود که «اسرائیل ۸۰ سالگی خود را نخواهد دید»!
گفت: حیوونکی وزیر خارجه رژیم صهیونیستی بدجوری داره خودش را گول می‌زند و دلش را خوش کرده که اسرائیل از حمله جانانه نیروهای مقاومت جان سالم به در خواهد برد!
گفتم: توی هواپیمای در حال پرواز یکی از مسافران به دستشویی رفت، مسافر خوش‌خیال دیگری روی صندلی او نشست. وقتی مسافر اولی از دستشویی برگشت و به او اعتراض کرد، گفت؛ ببخشید! فکر کردم پیاده شده‌اید!
اخبار مرتبط:
واکنش کویت به ادعای حمله هوایی به ایران
واکنش کویت به ادعای حمله هوایی به ایران

در پی انتشار گزارش‌هایی درباره نقش برخی کشورهای منطقه در تحولات اخیر، سفیر کویت در آمریکا با رد این ادعاها تأکید کرد که دولت کویت نه در هیچ عملیات نظامی علیه ایران مشارکت داشته و نه اجازه استفاده از خاک خود برای حمله به کشورهای همسایه را داده است.

ادعای الجزیره: ایران بانک اهداف جدیدی از اسرائیل تهیه کرد
ادعای الجزیره: ایران بانک اهداف جدیدی از اسرائیل تهیه کرد

یک منبع امنیتی ایرانی امروز در گفت‌وگو با الجزیره افشا کرد ایران فهرست جدیدی از اهداف در داخل اسرائیل تهیه کرده است که در آغاز هرگونه مشارکت اسرائیل در جنگ علیه آن، مورد حمله قرار خواهد گرفت.

ادعای تازه درباره طرح آمریکا برای ربایش اورانیوم ایران
ادعای تازه درباره طرح آمریکا برای ربایش اورانیوم ایران

نیویورک‌پست در گزارشی مدعی شد آمریکا در حال بررسی سناریویی برای ربایش اورانیوم غنی‌شده از تأسیسات هسته‌ای ایران است؛ عملیاتی که به نوشته این رسانه، نیازمند یورش زمینی گسترده، مشارکت هزاران نظامی و حضور نیروهای ویژه برای انتقال مواد هسته‌ای خواهد بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است