کد خبر : 192910
انتشار : ۱۴۰۱/۰۳/۱۵ - 12:09
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

وزارت اقتصاد عذرخواهی کرد

وزارت اقتصاد در مورد مصاحبه وزیر اقتصاد راجع به نرخ تورم توضیحی منتشر کرد.

وزارت اقتصاد عذرخواهی کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت امور اقتصادی و دارایی درباره مصاحبه مورخ ۱۴۰۱/۳/۱۰ سید احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد با خبرگزاری صداوسیما توضیحاتی داد.

مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت امور اقتصادی و دارایی با انتشار توضیحی درباره مصاحبه مورخ ۱۴۰۱/۳/۱۰ سید احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد با خبرگزاری صداوسیما که در آن نرخ سالانه تورم نقطه‌به‌نقطه در کشورهای مختلف به اشتباه ماهانه اعلام و مقایسه شده بود، از مخاطبان عذرخواهی کرد.

در این توضیح آمده است: با توجه به پایبندی وزیر اقتصاد به اصل صداقت و تعهد به امر کارشناسی ضمن تصحیح مصاحبه مذکور از مخاطبان گرامی در این خصوص پوزش می‌طلبیم.

اخبار مرتبط:
نرخ بلیت قطار ۳۰% گران شد
نرخ بلیت قطار ۳۰% گران شد

دبیر انجمن صنفی شرکت‌های حمل‌ونقل ریلی مسافری و خدمات وابسته از اجرای افزایش 30 درصدی قیمت بلیت قطارهای مسافری از نیمه دوم تیرماه 1404 خبر داد.

تخم‌مرغ گران شد؛ قیمت هرکیلو ۵۲ هزار تومان
تخم‌مرغ گران شد؛ قیمت هرکیلو ۵۲ هزار تومان

امروز دوشنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۴ در بازار کالاهای اساسی هر کیلو گرم تخم‌مرغ ۵۲ هزار تومان شد این در حالی است که هفته گذشته این عدد بین ۴۰ تا ۴۵ هزار تومان متغیر بود.

معاون وزیر صمت: سقف افزایش نهایی قیمت خودرو حدود ۱۵ درصد تعیین شد
معاون وزیر صمت: سقف افزایش نهایی قیمت خودرو حدود ۱۵ درصد تعیین شد

معاون وزیر صمت با اشاره به افزایش قیمت خودرو گفت: براساس نامه قائم‌مقام وزارت صمت، درصد افزایش نهایی حدود ۱۵ درصد تعیین شده و تمام مراحل این فرایند به‌صورت قانونی طی شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است