کد خبر : 192887
انتشار : ۱۴۰۱/۰۳/۱۴ - 13:15
دسته‌بندی : اخبار ویژه، اجتماعی
چاپ

فرونشست زمین در کرج/ ساختمان‌های اطراف تخلیه شد

در پی فرو نشست زمین جنب سینما هجرت، رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری شهر کرج از اتخاذ تمهیدات ایمنی با حضور ماشین آلات و اکیپ‌های عملیاتی سازمان مدیریت پسماند در راستای ایمن سازی محل و انجام اقدامات پیشگیری از وقوع بحران خبر داد.

فرونشست زمین در کرج/ ساختمان‌های اطراف تخلیه شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمدرضا خسروی روز شنبه ۱۴ خرداد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: به محض اطلاع از فرو نشست زمین جنب سینما هجرت، ماشین آلات سازمان مدیریت پسماند همراه با اکیپ‌ آتشنشانی در محل حادثه حضور یافتند و اقدامات اولیه پیشگیری از وقوع بحران به سرعت و طبق پروتکل های ایمنی و با مشورت و اطلاعِ مقامات بالادستی عملیاتی شد و الحمدلله هیچ گونه خسارت جانی به همراه نداشت.

وی افزود: با حضور معاون خدمات شهری و محیط زیست شهری پس از رفع خطر در اولین اقدام تخلیه ساختمان‌های مجاور و در معرض خطر در دستور کار قرار گرفت که به لطف خداوند هیچگونه خسارت جانی به وجود نیامد.

خسروی اظهار کرد: با به کارگیری بیل مکانیکی، چهار دستگاه کامیون و لودر، سه دستگاه نیسان و ۲۰ نفر نیروی انسانی عملیات گودبرداری، تخلیه و ایمن سازی محل حادثه انجام پذیرفت و همچنین عملیات عمرانی احتمالاً تا دو روز آتی ادامه خواهد داشت.

اخبار مرتبط:
درخواست هادی چوپان از قوه قضائیه درباره امیر تتلو
درخواست هادی چوپان از قوه قضائیه درباره امیر تتلو

هادی چوپان به حکم اعدام امیرحسین مقصودلو واکنش نشان داد.

آیا انتشار چت‌ خصوصی مجازات دارد؟
آیا انتشار چت‌ خصوصی مجازات دارد؟

آیا انتشار چت‌ خصوصی مجازات دارد؟ طبق ماده ۱۷ قانون جرایم رایانه‌ای، مجازات انتشار اسکرین شات از چت‌های خصوصی برای فردی که این جرم را مرتکب شده، در صورتی که منجر به ضرر یا عرفاً موجب هتک حیثیت او شود، جزای نقدی یا حبس یا هر دو خواهد بود.

محور کندوان از فردا به مدت ۱۰ روز مسدود می‌شود
محور کندوان از فردا به مدت ۱۰ روز مسدود می‌شود

سرپرست پلیس راه مازندران از مسدود شدن جاده چالوس از ساعت ۶ صبح فردا یکشنبه به مدت ۱۰ روز به دلیل عملیات عمرانی راهداری خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است