کد خبر : 192273
انتشار : ۱۴۰۱/۰۳/۰۹ - 09:39
دسته‌بندی : اخبار ویژه، اجتماعی
چاپ

روزنامه اصولگرا: عکس های بدحجابی نمایشگاه کتاب جعلی بود

روزنامه اصولگرای جوان از قول رئیس نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در باره وضع حجاب در نمایشگاه کتاب امسال توضیح داد.

روزنامه اصولگرا: عکس های بدحجابی نمایشگاه کتاب جعلی بود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه اصولگرای جوان از قول رئیس نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در باره وضع حجاب در نمایشگاه کتاب امسال نوشت: توجه به فضای سالم فرهنگی و امن در نمایشگاه امسال مورد تاکید بود و تمام کسانی که در نمایشگاه حضور پیدا کردند، اذعان دارند که فضای آن سالم، بانشاط و امن بود و مخاطبان با سلایق مختلف حضور پیدا کردند.

او گفت:برای حفظ سلامت اخلاقی نمایشگاه نیز تدابیر مختلفی داشتیم که بسیاری از آنها عیان نبود و نهادهای مردمی و رسمی در این زمینه با ما همکاری داشتند که الحمدلله در نهایت نمایشگاه بدون حاشیه برگزار شد. البته برخی تلاش کردند با تصاویر ساختگی و بددلی‌های خود فضا را به گونه‌ای دیگر سرکوب کنند.

اخبار مرتبط:
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد

همسر سعید مدنی آزادی این جامعه شناس را تکذیب کرد

اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود
اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود

فرماندار تهران از اجرای طرح‌های ضربتی برای جمع‌آوری و بازگشت اتباع غیرمجاز به کشور مبدا خبر داد و بر اهمیت همکاری دستگاه‌های اجرایی، انتظامی و مشارکت شهروندان در ارتقای امنیت و آرامش شهری تاکید کرد.

سعید مدنی، جامعه شناس از زندان آزاد شد
سعید مدنی، جامعه شناس از زندان آزاد شد

عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است