کد خبر : 192076
انتشار : ۱۴۰۱/۰۳/۰۷ - 14:22
دسته‌بندی : اجتماعی، اخبار ویژه
چاپ

ورود به محدوده متروپل برای خبرنگاران ممنوع اعلام شد

خبرگزاری نزدیک به سپاه با انتشار مطلبی تحت عنوان «وضعیت آبادان در پنجمین شب حادثه» برخورد پلیس با گاز اشک‌آور به مردم داغدار فاجعه «متروپل» را تایید کرد.

ورود به محدوده متروپل برای خبرنگاران ممنوع اعلام شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ خبرگزاری نزدیک به سپاه با انتشار مطلبی تحت عنوان «وضعیت آبادان در پنجمین شب حادثه» برخورد پلیس با گاز اشک‌آور به مردم داغدار فاجعه «متروپل» را تایید کرد.

این خبرگزارش نوشت: «مردم شهرهای اصفهان، یزد، شاهین‌شهر و چند شهر خوزستان همزمان با عزای رئیس مکتب جعفری، در سوگ جانباختگان حادثه آبادان اشک ریختند.

شامگاه جمعه حدود دویست نفر از مردم ماهشهر برای همدردی با جانباختگان حادثه متروپل آبادان گردهم آمدند.

در تجمع میدان امام خمینی بندر ماهشهر مردم با سردادن شعارهایی علیه مقصرین و مسببین حادثه آبادان خواستار محاکمه آن‌ها شدند.

در آبادان هم چند صد تن از مردم با تجمع در محدوده چهارراه امیرکبیر تا سه‌راه شهید منتظری در سوگ همشهریان خود به عزداری پرداختند.

«مسوول بی‌کفایت اعدام باید گردد» و «مرگ بر مسوول بی کفایت» عمده شعارهای امروز مردم آبادان را تشکیل می‌داد.

همچنین این خبرگزاری خبر داد: از روز گذشته ورود به منطقه حادثه که توسط داربست و کانتینرهای فلزی محدود شده است حتی برای خبرنگاران محدود شد و تنها نیروهای امداد و اورژانس در محدوده برج متروپل حضور دارند.

با وجود اینکه دو شب گذشته تجمع مردم آبادان به طور مسالمت‌آمیز برگزار شد امشب اصرار جمعیت برای ورود به محدوده برج تخریب شده متروپل اعتراض را به خشونت کشاند و پلیس با شلیک گاز اشک‌آور و تیرهوایی مردم را از محدوده امدادرسانی متفرق کرد.

در اهواز هم حدود دویست نفر در عزای مردم آبادان در مقابل کتابخانه مرکزی شمع روشن کردند.

 

اخبار مرتبط:
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد

همسر سعید مدنی آزادی این جامعه شناس را تکذیب کرد

اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود
اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود

فرماندار تهران از اجرای طرح‌های ضربتی برای جمع‌آوری و بازگشت اتباع غیرمجاز به کشور مبدا خبر داد و بر اهمیت همکاری دستگاه‌های اجرایی، انتظامی و مشارکت شهروندان در ارتقای امنیت و آرامش شهری تاکید کرد.

سعید مدنی، جامعه شناس از زندان آزاد شد
سعید مدنی، جامعه شناس از زندان آزاد شد

عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است