کد خبر : 191847
انتشار : ۱۴۰۱/۰۳/۰۵ - 10:09
دسته‌بندی : اجتماعی، اسلاید
چاپ

مردم آبادان از عبدالباقی و مسئولان شهر متنفرند

یک شهروند و از پرسنل بیمارستان شهید بهشتی آبادان درخصوص اخبار ضد و نقیض درباره مرگ حسین عبدالباقی، مالک و پیمانکار متروپل: روز حادثه یک جنازه را که اصلا سر نداشت به بیمارستان آوردند و گفتند این فرد، حسین عبدالباقی است! او در ادامه افزود: اصلا نمی‌شد تشخیص داد که این جسد حسین الباقی است؛ چون جنازه بدون سر بود حالا چطور صداوسیمای آبادان گزارش شناسایی جسد توسط خانواده وی را منتشر کردند؟!

مردم آبادان از عبدالباقی و مسئولان شهر متنفرند

به گزارش سایت خبری مدارا، حادثه متروپل آبادان و حاشیه های ایجاد شده پس از آن مانند خبرها درباره قطع اینترنت، شایعات درباره فرار حسین عبدالباقی و گزارش های یکسویه صدا و سیما درباره حادثه متروپل و گفت و گوی حاشیه ساز این رسانه با خانواده و برادران عبدالباقی موجب واکنش شبکه ها اجتماعی شد.

واکنش یک شهروند و از کارکنان بیمارستان شهید بهشتی آبادان که نخواست نامش فاش شود درخصوص اخبار ضد و نقیض درباره مرگ حسین عبدالباقی، مالک و پیمانکار متروپل، به سایت دیده‌بان ایران گفت: روز حادثه یک جنازه را که اصلا سر نداشت به بیمارستان آوردند و گفتند این فرد، حسین عبدالباقی است!

او در ادامه افزود: اصلا نمی‌شد تشخیص داد که این جسد حسین الباقی است؛ چون جنازه بدون سر بود حالا چطور صداوسیمای آبادان گزارش شناسایی جسد توسط خانواده وی را منتشر کردند؟!

این شهروند ساکن آبادان اظهار کرد: مردم آبادان مرگ حسین الباقی را باور نکرده و نمی‌کنند.

وی در خصوص مجوز شهرداری خاطرنشان کرد: شهرداری فقط مجوز ۷ طبقه را به این ساختمان داده بود اما مالک ۳ طبقه بیشتر  از حد مجاز ساخته بود و مشخص است که این ریزش اتفاق خواهد افتاد!

این عضو کادر درمان که نخواست نامش فاش شود درباره قطعی اینترنت در آبادان اظهار کرد: از روز گذشته اینترنت را در آبادان قطع کردند. سرعت اینترنت مودم‌های خانگی هم به‌شدت کند است به‌طوری‌که اصلا نمی‌توانیم تماس تصویری برقرار کنیم!

او ادامه داد: البته در طی ۱۰ روز اخیر این اولین بار نیست که اینترنت شهر آبادان را قطع کرده‌اند! چند روز پیش با بالا گرفتن اعتراضات مردم نسبت به گرانی‌های اخیر، اینترنت را در این شهر چندین روز قطع کردند!

این منبع آگاه در پایان ضمن اظهار خشم و نفرت مردم آبادان نسبت به حسین عبدالباقی و مسئولان شهرستان، گفت: مردم آبادان به‌شدت از دست مسئولان و همین خانواده عبدالباقی متنفر هستند. خیلی‌ها زیرآوار کشته شدند از کودک ۶ ساله تا جوان ۳۵ ساله! مشخص است جز خشم و نفرت چیزی از مردم باقی نمی‌ماند!

اخبار مرتبط:
هشدار جدی پلیس به زنان درباره موتورسواری
هشدار جدی پلیس به زنان درباره موتورسواری

رئیس پلیس راهور فراجا درباره بحث موتورسواری بانوان و وضعیت حقوقی آن اظهار کرد: رانندگی با هر نوع وسیله نقلیه موتوری زمینی نیاز به گواهینامه دارد.

مرگ تلخ یک زن باردار در تالش جنجالی شد
مرگ تلخ یک زن باردار در تالش جنجالی شد

مسافر بارداری در گیسوم تالش، پس از نزاع و درگیری ساکنان منطقه با وی و همراهانش به دلیل ریختن زباله در طبیعت، با اصابت سلاح سرد جان خود را از دست داد.

مسئول ساماندهی مساجد پایتخت: برنامه‌ریزی شده تا هر ماه یک مسجد جدید در تهران کلنگ‌زنی شود
مسئول ساماندهی مساجد پایتخت: برنامه‌ریزی شده تا هر ماه یک مسجد جدید در تهران کلنگ‌زنی شود

مسئول ساماندهی مساجد تهران گفت: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده تلاش می‌شود تا در هر ماه کلنگ احداث یک مسجد در مناطق مختلف تهران به زمین زده شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است