کد خبر : 191470
انتشار : ۱۴۰۱/۰۲/۳۱ - 18:16
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

شکایت تراکتور از ۲ بازیکن پرسپولیس به دادگاه

باشگاه تراکتور از آقایان سعید آقایی و امید عالیشاه به مراجع قضایی شکایت کرد.

شکایت تراکتور از ۲ بازیکن پرسپولیس به دادگاه

به گزارش مدارا، باشگاه تراکتور اعلام کرد: بر اساس آنچه که در تصاویر بازی نیمه تمام دو تیم تراکتور و پرسپولیس از هفته ۲۸ مسابقات لیگ برتر منتشر شده است، سعید آقایی بازیکن پرسپولیس هنگام خروج از زمین مسابقه و در مسیر منتهی به تونل ورزشگاه با حرکت دست خطاب به هواداران تراکتور، به شکل زننده‌ای توهین می‌کند.

همچنین در صحنه‌ای دیگر که تصویرش بامداد امروز (شنبه ۳۱ اردیبهشت) به روابط عمومی تراکتور ارسال شده است، امید عالیشاه با حرکت دست و به شکل زننده و وقیح به هواداران حاضر در ورزشگاه توهین می‌کند. با توجه به اینکه چنین حرکات و توهین‌هایی جرم تلقی می‌شود، باشگاه تراکتور علاوه بر کمیته انضباطی و کمیته اخلاق، به مراجع قضایی هم شکایت کرده است. امید است، این بازیکنان به زودی پاسخگوی عملکرد زشت خود در پیشگاه قانون باشند و دیگر شاهد حضور چنین افرادی در زمین فوتبال نباشیم.

اخبار مرتبط:
افشاگری جنجالی فردوسی‌‌پور درباره قرارداد دانشگر
افشاگری جنجالی فردوسی‌‌پور درباره قرارداد دانشگر

سپاهان برای تمدید قرارداد مدافع خود ولخرجی کرده است.

سوتی بزرگ پرسپولیسی‌ها در اسناد انتقال فخریان!
سوتی بزرگ پرسپولیسی‌ها در اسناد انتقال فخریان!

بررسی اسناد منتشر شده درباره انتقال مجتبی فخریان از باشگاه شمس آذر قزوین به پرسپولیس نشان می‌دهد، این اسناد ایرادات مهمی دارد که بر اعتبار آن‌ها در این انتقال تاثیر می‌گذارد.

مهاجم مشهور برای پیوستن به پرسپولیس اوکی داد
مهاجم مشهور برای پیوستن به پرسپولیس اوکی داد

رضا درویش این روزها از طرف هواداران پرسپولیس به شدت تحت فشار است و می‌خواهد با جذب بازیکنان اسم و رسم دار خارجی در این باشگاه ماندنی شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است