کد خبر : 191165
انتشار : ۱۴۰۱/۰۲/۲۶ - 11:03
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

شهادت مامور پلیس در بندرعباس

فرمانده انتظامی هرمزگان گفت: در راستای مقابله با قاچاقچیان، استواریکم رضا احترامی جمعی یگان امداد شهرستان بندرعباس در درگیری با قاچاقچیان سوخت به شهادت رسید.

شهادت مامور پلیس در بندرعباس

به گزارش مدارا، فرمانده انتظامی هرمزگان گفت: در راستای مقابله با قاچاقچیان، استواریکم رضا احترامی جمعی یگان امداد شهرستان بندرعباس در درگیری با قاچاقچیان سوخت به شهادت رسید. راننده خودرو پژو پارس به هویت دانیال نیز دستگیر شد.

اخبار مرتبط:
هزینه دریافت گواهینامه رانندگی سرسام‌آور شد!
هزینه دریافت گواهینامه رانندگی سرسام‌آور شد!

هزینه دریافت گواهینامه در برخی از آموزشگاه‌های رانندگی به ۱۰ میلیون تومان نیز رسیده است.

هزینه‌های میلیاردی مراسم روز پرستار را به خود پرستاران بدهید/۶۰ هزار پرستارخانه‌نشین داریم
هزینه‌های میلیاردی مراسم روز پرستار را به خود پرستاران بدهید/۶۰ هزار پرستارخانه‌نشین داریم

محمد شریفی مقدم، دبیرکل خانه پرستار ایران، گفت: مشخص نیست وزارت بهداشت به چه دلیلی قصد برگزاری جشن روز پرستار را دارد، در حالی که پرستاری کشور در وضعیت بحرانی قرار دارد. جامعه پرستاری بحران‌زده است و مردم در بیمارستان‌ها به ‌طور مستقیم از کمبود کادر پرستاری آسیب می‌بینند.

قوه قضاییه: متهم همکاری با منافقین در بیمارستان فوت کرد
قوه قضاییه: متهم همکاری با منافقین در بیمارستان فوت کرد

یک متهم با سابقه متعدد همکاری با منافقین که در ابتدای ورود به زندان علاوه بر اعتیاد به مواد مخدر صنعتی در خوداظهاری اعلام کرده بود سابقه تشنج دارد و داروی اعصاب و روان مصرف می‌کند، در بیمارستان فوت شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است