کد خبر : 191126
انتشار : 2022/05/15 - 12:49
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

مدیری که گفت «بی‌دلیل بخندید» برکنار شد!

بهرام عین اللهی، با صدور حکمی، پدرام پاک آئین را در سمت سرپرست مرکز روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، جایگزین محمد هاشمی کرد.

مدیری که گفت «بی‌دلیل بخندید» برکنار شد!

به گزارش مدارا، در حکم وزیر بهداشت، پاک آئین علاوه بر سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، به عنوان دستیار رسانه‌ای وزیر نیز معرفی شده است.

محمد هاشمی که امروز برکنار شده روز گذشته در یک همایش پیاده‌روی در آخرین روز هفته سلامت از مردم خواسته بود برای ارتقای سلامت خود ورزش کنند، حتی اگر شده بی‌دلیل بخندند و به سلامت معنوی شان توجه ویژه داشته باشند.

صحبت‌های آقای هاشمی مبنی بر این که مردم بی‌دلیل بخندند با واکنش بسیاری مواجه شد و بسیاری به او انتقاد کردند که از حال مردم بی‌خبر است و مردمی که با مشکلات بسیاری مواجهند نمی‌توانند از سر بی‌خیالی و بدون دلیل بخندند.

اخبار مرتبط:
حجم خالی سدهای کشور مشخص شد
حجم خالی سدهای کشور مشخص شد

حجم آب موجود مخازن سدها بنابر بر آمار در حال حاضر ۲۶.۱۳ میلیارد مترمکعب است سال گذشته در زمان مشابه حجم آب موجود مخازن ۱۹.۶۳ میلیارد مترمکعب بوده است.

۱۶ همت اموال محکوم پرونده چای دبش توقیف شد
۱۶ همت اموال محکوم پرونده چای دبش توقیف شد

دادستان تهران از توقیف و تعیین تکلیف بیش از ۱۶ همت از اموال محکوم اصلی پرونده چای دبش برای جبران مطالبات بانک‌های شاکی خبر داد.

مَرد تهرانی بعد از خودکشی زن‌اش فهمید بچه‌اش حاصل خیانت است
مَرد تهرانی بعد از خودکشی زن‌اش فهمید بچه‌اش حاصل خیانت است

رسیدگی به پرونده خودکشی یک زن جوان، با کشف پیام‌ها و فیلم‌هایی وارد مرحله تازه‌ای شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است