کد خبر : 190557
انتشار : ۱۴۰۱/۰۲/۱۸ - 12:04
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

قالیباف به مردم قول داد

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که این اطمینان را به مردم می دهیم که قدرت خریدشان تضمین می شود؛ پس نگرانی نداشته باشند؛ البته که باید با مردم حرف بزنیم و موارد را توضیح دهیم.

قالیباف به مردم قول داد

به گزارش مدارا، محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز و در جمع بندی موضوع بررسی گرانیهای اخیر در مجلس گفت: مجلس با قانونی که تصویب کرد و دولت هم با روش اجرایی که پیش گرفته این هدف مشترک را دنبال می‌کنند که قدرت خرید مردم  در حفظ سفره‌هایشان  و تامین کالاهای اساسی و معیشتی را تسریع کنند؛ مردم مطمئن باشند که این اتفاق رخ می دهد و نگرانی وجود ندارد.

وی با تاکید براینکه اساس انقلاب و نظام مردم هستند گفت: هیچ کسی محرم‌تر و پاکارتر از مردم برای کشور و انقلاب نیست؛ پس باید هر کاری را که می خواهیم انجام دهیم به مردم توضیح دهیم به خصوص کارهایی که با زندگی آنها ارتباط دارند؛ خدای ناکرده به گونه ای عمل نکنیم که احساس کنند در موضوعی غافلگیر شدند. باید با مردم صحبت کنیم. تجربه نشان داده صحبت کردن، قانع کردن و توضیح دادن و توجیه کردن کاری درستی است به خصوص از طرف ما که نماینده مردم هستیم و دولت که مجری است.

وی تاکید کرد: این موضوع مهم است که توجه کنیم در موضوعات اقتصادی، صنوف و افراد مختلف شرکتها و تولیدکننده ها و توزیع کنندگان همه نقش دارند که به این موضوع هم وزیر اشاره داشت. به هرحال در نظرخواهی و توضیح دادن می تواند به ما کمک کنند که کار به درستی پیش رود همانطور که رئیس جمهور اشاره داشت باید مرتب با مردم صحبت کنیم و موضوعات را توضیح دهیم.

قالیباف افزود: این موضوع هم بسیار مهم است که ما حذف ارز ترجیحی نداریم؛ این اصطلاخ غلط و حرفی اشتباه است؛ ما برای کمک کردن به سفره مردم یک بخشی را از انفال و درآمدهای دولت گرفته و با اولویت به محرومان و طبقات متوسط می‌دهیم؛ این یک سیاست جبرانی است که قبلا سیاست جبرانی در اول زنجیره وجود داشت و می‌خواهیم این سیاست جبرانی را در مصرف کننده بگذاریم و شرایط اصلاح شود. در قانون هم دو شرط گذاشته‌ایم؛ هم اینکه تزریق نقدیندگی را اجازه نمی‌دهیم و هم اینکه باید کالاها تامین شود؛ چون به هرحال نوسانات و تورم جهانی و گرانی‌ها رخ داده و حتی تورم افسارگسیخته را شاهدیم که باید آن را مهار کرده و آرامش در سفره مردم وجود داشته باشد. ما کمک می کنیم سیاستهای جبرانی در سفره مردم وجود داشته باشد. مردم با اعتماد بداند نمایندگان مردم خدمتگزارشان هستند و دولت و همه سازمانها و نهادها به این سمت حرکت می‌کنند.

اخبار مرتبط:
دبیر ستاد امر به معروف تهران: دشنمنان می‌خواهند رفتار عالمانهٔ صدیقی برای مسئولین نظام الگو نشود
دبیر ستاد امر به معروف تهران: دشنمنان می‌خواهند رفتار عالمانهٔ صدیقی برای مسئولین نظام الگو نشود

روح الله مومن نسب در یادداشتی نوشت: لعنت به سیاست کثیفی که تجویز می‌کند کسی را که از خطاهای مکرر و اثبات‌شدهٔ فرزند و اطرافیان‌ش برائت نمی‌جوید و دیگرانی که تا قتل همسر هم پیش رفته‌اند، تکریم کنند و به عالِمی که از خطای تأییدنشدهٔ فرزندش برائت می‌جوید، بتازند.

عضو جامعه روحانیت: موجودات خائن و شیطانی به ما ضربه زدند
عضو جامعه روحانیت: موجودات خائن و شیطانی به ما ضربه زدند

حجت الاسلام تقوی؛، عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز بر لزوم ارتقای سواد امنیتی جامعه اشاره کرد و گفت: یکی از بزرگ‌ترین ضربه‌هایی که ما خورده‌ایم، از ناحیه موجودات خائن و شیطانی بوده است. ضروری است که «سواد امنیتی» جامعه را، همانند سواد رسانه‌ای، بالا ببریم. باید مردم را آگاه کرد و آموزش داد تا خودشان در هر محله و شهری، مراقب مرزهای امنیتی کشور باشند.

نماینده مجلس: روسیه وچین می‌توانند به نفع ما از برجام خارج شوند
نماینده مجلس: روسیه وچین می‌توانند به نفع ما از برجام خارج شوند

احمد بخشایش اردستانی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان این که احتمالا تروئیکای اروپایی مکانیسم ماشه را علیه کشورمان فعال خواهند کرد، گفت: اگر پیش از فعال‌سازی مکانیزم ماشه، روسیه و چین از برجام خارج شوند، چون قبلا آمریکا هم خارج شده بود، عملا دیگر چیزی از برجام باقی نمی‌ماند که اروپایی‌ها بخواهند این ساز و کار را فعال کنند. در واقع، کمکی که چین و روسیه می‌توانند به ایران انجام دهند، این است که قبل از این که مکانیزم ماشه فعال شود، از برجام خارج شوند و خود ایران هم از این توافق خارج شود تا اساسا امکان فعال‌سازی این مکانیزم وجود نداشته باشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است