کد خبر : 190385
انتشار : ۱۴۰۱/۰۲/۱۷ - 12:40
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

سردار کوثری: خبر بازجویی موساد از عضو سپاه در ایران کذب است

دیده بان ایران نوشت: نماینده مردم تهران در مجلس یازدهم با رد خبر بازجویی عضو سپاه در ایران توسط عوامل موساد گفت: این خبرسازی ها به دنبال انتقام از رسوایی شان در اربیل هستند، این مقر جاسوسی اسرائیل در اربیل با موشک زده شده و حالا تحت فشار این موضوع دست به هر ترفندی می زنند تا آن موضوع را تحت الشعاع قرار دهند.

سردار کوثری: خبر بازجویی موساد از عضو سپاه در ایران کذب است

به گزارش مدارا، اسماعیل کوثری ، نماینده مردم تهران در مجلس یازدهم و جانشین پیشین فرمانده قرارگاه ثارالله در واکنش به انتشار خبر بازجویی یک عضو سپاه توسط عوامل موساد در خاک ایران گفت: ادعای طرح شده در این خبر به اندازه ای کذب است که حتی نیازی به  بررسی ندارد ، چرا که مشخصا چنین چیزی ممکن نیست.

وی در اینباره افزود: این خبرسازی ها  به دنبال انتقام از رسوایی شان در اربیل هستند، این مقر جاسوسی اسرائیل در اربیل با موشک زده شده و حالا تحت فشار این موضوع دست به هر ترفندی می زنند تا آن موضوع را تحت الشعاع قرار دهند.

نماینده مجلس یازدهم درباره حمله موشکی سپاه به مقر جاسوسی موساد در اربیل به جمهوریت گفت: این ها به هیچ وجه تصور نمی کردند که ما بتوانیم به شکلی مرکز جاسوسی این ها را مورد حمله قرار دهیم که مردم عراق و حتی افراد آن محدوده هیچ آسیبی نرسد و تنها خود همان ساختمان مورد اصابت قرار بگیرد، حالا به خاطر جبران این ضربات پی در پی می خواهند با این داستان سرایی ها اظهار وجود کنند.

کوثری خاطر نشان کرد: موساد بداند همه کارهایشان زیر نظر است و نیروهای ما مسلط بر آن ها هستند.

اخبار مرتبط:
سیگنال تازه آمریکا به ایران برای دور پنجم مذاکرات
سیگنال تازه آمریکا به ایران برای دور پنجم مذاکرات

وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد: امیدواریم با ایران به توافق برسیم؛ اما دستیابی به توافق هسته‌ای با ایران هرگز آسانی نخواهد بود.

عراقچی: به‌دلیل مواضع غیرمنطقی آمریکا، دور بعدی مذاکرات را تعیین نکرده‌ایم
عراقچی: به‌دلیل مواضع غیرمنطقی آمریکا، دور بعدی مذاکرات را تعیین نکرده‌ایم

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه «در چند روز گذشته شاهد مواضعی از سوی آمریکایی‌ها بودیم که با هیچ منطقی سازگار نیست و مذاکرات با مشکل مواجه می‌کند»، گفت: به همین دلیل است که ما دور بعدی مذاکرات را هنوز تعیین نکرده‌ایم.

رهبر انقلاب: حرف آمریکایی‌ها درباره اجازه غنی‌سازی ندادن غلط زیادی است
رهبر انقلاب: حرف آمریکایی‌ها درباره اجازه غنی‌سازی ندادن غلط زیادی است

رهبر معظم انقلاب اسلامی تصریح کردند : حرف‌های آمریکایی‌ها درباره اینکه اجازه غنی‌سازی به ایران نمی‌دهیم غلط زیادی است و جمهوری اسلامی سیاست و روش خود را در این زمینه دنبال خواهد کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است