کد خبر : 189631
انتشار : 2022/04/27 - 10:20
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

حمله گرگ‌ها به حومه شهر مدارس خلخال را تعطیل کرد

حدود 10روز قبل بود که خبر حمله دو گرگ گرسنه به یک خانم معلم و یک زن روستایی در دو منطقه از شهر هشجین به اورژانس و پلیس اعلام شد.

حمله گرگ‌ها به حومه شهر مدارس خلخال را تعطیل کرد

به گزارش مدارا، خانم معلم 34ساله که صبح زود عازم محل کار خود بود در مقابل مسجد جامع شهر، یک قلاده گرگ با سرعت به او حمله‌ور شده و از ناحیه سر، صورت و پاها و گردن صدماتی به این معلم وارد کرده است.

دومین مصدوم نیز خانمی ۷۳ساله به نام طوبی بود که هنگام غذا دادن به اردک‌ها در کوچه همجوار محله شیخ قریشی مورد حمله قرار گرفت. وی نیز اظهار داشت گرگ در یک لحظه به من حمله و دهان و گردن مرا زخمی کرد که در آن لحظه با روسری، دور گردن گرگ را فشار دادم و درنهایت گردنم را رها و سپس دست‌هایم را زخمی کرد و با داد و فریاد اهالی، متواری شد.

پس از این دو حادثه دستور استقرار دو تیم حفاظت محیط‌ زیست در حاشیه شهر هشجین در مناطق مسکونی، باغی و مناطق همجوار با روستاهای اطراف صادر و قرار شد ضمن هماهنگی‌ با محیط‌ زیست استان اردبیل و با هدف حفظ جان شهروندان، تیم‌های عملیاتی محیط‌ زیست شهرستان خلخال در منطقه به گشت بپردازند تا از خطرات و حوادث احتمالی و حمله مجدد حیات وحش و مخصوصاً گرگ به شهروندان جلوگیری نمایند.

اما با وجود این مراقبت‌ها روز گذشته حضور دوباره گرگ‌ها به هشجین باعث ترس و وحشت ساکنان شد. درهمین رابطه سیدجواد یحیی‌زاده، فرماندار خلخال گفت: در پی مشاهده شدن چند قلاده گرگ در شهر هشجین اردبیل، مدارس این شهر تا پایان هفته غیرحضوری شد.
وی در ادامه افزود: این تصمیم با حضور مسئولان در راستای محافظت از دانش‌آموزان و با هدف مقابله و کنترل این حیوانات گرفته شده است، چراکه هفته قبل دو گرگ چند شهروند هشجینی را زخمی کرده بودند.
فرماندار خلخال تصریح کرد: با هدف حفظ جان شهروندان، تیم‌های عملیاتی محیط‌ زیست شهرستان خلخال در منطقه گشت‌زنی می‌کنند تا از حمله احتمالی گرگ به شهروندان جلوگیری کنند.

اخبار مرتبط:
حجم خالی سدهای کشور مشخص شد
حجم خالی سدهای کشور مشخص شد

حجم آب موجود مخازن سدها بنابر بر آمار در حال حاضر ۲۶.۱۳ میلیارد مترمکعب است سال گذشته در زمان مشابه حجم آب موجود مخازن ۱۹.۶۳ میلیارد مترمکعب بوده است.

۱۶ همت اموال محکوم پرونده چای دبش توقیف شد
۱۶ همت اموال محکوم پرونده چای دبش توقیف شد

دادستان تهران از توقیف و تعیین تکلیف بیش از ۱۶ همت از اموال محکوم اصلی پرونده چای دبش برای جبران مطالبات بانک‌های شاکی خبر داد.

مَرد تهرانی بعد از خودکشی زن‌اش فهمید بچه‌اش حاصل خیانت است
مَرد تهرانی بعد از خودکشی زن‌اش فهمید بچه‌اش حاصل خیانت است

رسیدگی به پرونده خودکشی یک زن جوان، با کشف پیام‌ها و فیلم‌هایی وارد مرحله تازه‌ای شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است