واکنش خواهرزاده زهرا رهنورد به خبر سایت وابسته به شورایعالی امنیت ملی/ صالح نقره کار: درب خانه میرحسین موسوی همچنان قفل و کسی اجازه آمد و شد ندارد
صالح نقره کار به مدار گفت: آنچه که من مشاهده عینی کرده ام و هر هفته به خانه میرحسین موسوی و زهرا رهنود مراجعه می کنم درب خانه قفل و کسی اجازه آمد و شد ندارد
به گزارش گروه سیاسی مدارا، به دنبال انتشار خبری از سوی شورایعالی امنیت ملی مبنی براینکه وضعیت حصر نسبت به گذشته آزادتر شده و خانم رهنورد دو سال است هیچ گونه محدودیت حفاظتی ندارد؛ صالح نقره کار از نزدیکان خانم رهنورد به خبرنگار مدارا گفت: موضوع اعمال حصر مصداق مجازات نیست لذا نه قانون و نه تصمیم اداری است که تابع نظامات قانونمند از پیش وضع شده باشد. بلکه یک اراده سیاسی است که تصمیمات سلیقه ای بر ان مترتب است. آنچه که مشاهده عینی می شود اینکه درب خانه خارج از اراده مالکان ان مسدود و کسی اجازه آمد و شد ندارد مگر اینکه اجازه ی آن از سوی مرجع نظارتی که در آنجا مستقر است، داده شود.
گفتنی است روزگذشته خبرگزاری فارس با انتشار خبری از برداشته شدن درب کوچه بن بست اختر خبر داده و از رفع محدودیت ها برای میرحسین موسوی و خانم رهنورد خبر داده بود. این در حالی است که خبرگزاری وابسته به قوه قضائیه اعلام کرد که حفاظت ها همچنان ادامه دارد.
عضو هیات اعزامی رئیس مجلس به استان هرمزگان برای بررسی حادثه انفجار در بندر شهید رجایی میگوید تحت تاثیر این اتفاق، استیضاح وزیر راه و شهرسازی کلید خورد.
عبدالله رمضان زاده، سخنگوی دولت اصلاحات با انتشار پیامک حجاب برای یک شهروند تهرانی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «دوستان حقوقدان اظهار نظر کنند: آیا ستاد امر به معروف اجازه قانونی برای دسترسی به اطلاعات شخصی افراد را دارد؟ چه کسی اجازه دسترسی آنان را به شماره تلفن همراه اشخاص داده است؟ بگذارید مملکت آرام بماند!»
سازمان رادیو و تلویزیون اسرائیل نوشت: نهاد امنیتی اسرائیل به کابینه نتانیاهو گزارش داد که فرصتهای دستیابی به توافق میان واشنگتن و تهران افزایش یافته است.