کد خبر : 189508
انتشار : 2022/04/26 - 10:31
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

گرانی در دولت قبل،بی لیاقتی بود و در دولت رئیسی امتحان الهی است!

ما مردم کوچه و خیابان این روزها به خوبی حس می‌کنیم که همان کاری که در دولت قبلی در تراز کفر ابلیس سند می‌خورد، امروز عین حقیقت معنا می‌شود.

گرانی در دولت قبل،بی لیاقتی بود و در دولت رئیسی امتحان الهی است!

به گزارش مدارا، روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: گرانی سابق، بی‌عرضگی و بی‌غیرتی مسئولان بود ولی امروز امتحان الهی است و بستری برای تربیت انسان و تزکیه نفوس!

از آن جناح اگرکسی با چمدان از هواپیما پیاده می‌شد، آستین‌هایش را بادبان می‌کردند و کوس رسوایی به آسمان برمی‌خاست و امروز آن را به هزار توجیه، موجه‌سازی می‌کنند و تازه می‌شود دام دشمن تا مردم متوجه خدمات دولت سیزدهم نشوند!

مجلسِ سابق باشد، روی منبر برایش داد می‌زنند و رگ گردن کلفت می‌کنند که “آی مجلس شورای اسلامی! آدم باش!” اما مجلس که نو شد، همه چیز تمام می‌شود و کسی نیست بر سر آن منبری تندگو فریاد بزند که آقای سخنران! آدم باش!

با این همه استاندارد چندگانه حرمت از منبر و محراب می‌بری!

آن دیگری و دیگری و دیگری وضع را چنان خوب تصویر می‌کنند که آدم به سلامت عقل خود شک می‌کند.

حال ما خوب نیست اما خوشحالیم که حال دوستان خوب است. خوشحالیم و خدا قوت می‌گوئیم به مسئولان بزرگوار که حاصل تلاش‌هاشان شادمانی و رضایت دوستان است. آنان که راضی باشند لابد همه چیز درست است و خدا هم راضی. ان‌شاالله دامنه این تلاش‌ها و رضایتِ پیامد آن همه کشور را در بر بگیرد.

اخبار مرتبط:
آماده‌باش در اسرائیل برای جنگ احتمالی با ایران
آماده‌باش در اسرائیل برای جنگ احتمالی با ایران

رسانه‌های اسرائیلی از آماده‌باش این رژیم در برابر احتمال واکنش ایران به تحرکات نظامی آمریکا خبر داده‌اند.

فرانسه سفارت خود را در تهران تخلیه کرد
فرانسه سفارت خود را در تهران تخلیه کرد

پس از انتشار اخباری مبنی بر تعطیلی سفارت انگلیس، منابع خبری گزارش کردند که فرانسه نیز به دلیل نگرانی از تنش‌های اخیر، سفارت خود را در تهران تخلیه کرده است.

ترامپ ایران را مسئول حمله به عربستان دانست!
ترامپ ایران را مسئول حمله به عربستان دانست!

ترامپ تهدید کرد ایران را مسئول حمله انصارالله یمن به کشتی‌های تجاری عربستان سعودی دریای سرخ می‌داند و به همین منوال در صورت تکرار شلیک انصارالله به سمت کشتی‌ها، ایران را مجازات خواهد کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است