کد خبر : 189059
انتشار : ۱۴۰۱/۰۲/۰۳ - 19:31
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

عضو جامعه روحانیت مبارز: فضای مجازی دارای خیرات فراوانی است

نماینده سابق مجلس گفت: فضای مجازی هر لحظه بیشتر در حال توسعه و گسترش است و از خیرات فراوانی پر شده که ما هنوز از دریای بزرگ آن بهره‌برداری‌های لازم را نداشته‌ایم و باید تلاش کنیم که در این زمینه اقدامات مفیدتری انجام و دیدگاه‌های رهبری را در توسعه آن مورد نظر قرار دهیم.

عضو جامعه روحانیت مبارز: فضای مجازی دارای خیرات فراوانی است

به گزارش مدارا، حجت الاسلام و المسلمین حسین ابراهیمی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اهمیت توسعه فضای مجازی در کشور، اظهار کرد: فضای مجازی باید طبق فرمایشات رهبری توسعه پیدا کند تا همه از آن بهره‌مند باشند و بتوانیم با استفاده از ظرفیت‌های این فضا پیام خودمان را به جهان منتقل کنیم. همچنین باید مسائل اخلاقی را در بهره‌مندی از این فرصت در نظر بگیریم و به مسائل اقتصادی نیز توجه کافی داشته باشیم و از این فضا برای اشتغالزایی‌های موجه و قانونی استفاده کنیم.

 

وی افزود: از فضای مجازی می‌توان برای همگامی و وحدت با کشورهای مسلمان و برخی کشورهای همسو مثل چین و روسیه و نیز کشورهای آفریقایی که می‌توانند مراکز خوبی برای فعالیت اقتصادی ما باشند، استفاده کنیم. ما باید بتوانیم کاری کنیم که ارز مورد نیاز کشور را درتعامل اقتصادی با کشورهای همسایه دریافت کنیم و با کشورهای دوردست هم به شکلی در ارتباط باشیم که به توسعه اقتصادی‌مان کمک کند که در همه این امور نقش فضای مجازی می‌تواند قابل‌توجه باشد.

 

ابراهیمی با تاکید بر اینکه فضای مجازی را باید به شکلی گسترش داد که جوانان و دانشگاهیان ما از آن بهره بیشتری بگیرند، اظهار کرد: جوانان و دانشگاهیان ما باید با بهره‌گیری مناسب از فضای مجازی در دنیای علم ورزیده‌تر شوند و با جهان خارج ارتباط علمی داشته باشند و بتوانند بیش از پیش دستاوردهای علمی خود را به جهانیان معرفی کنند.

 

وی در پایان گفت: امروز فضای مجازی هر لحظه بیشتر در حال توسعه و گسترش است و از خیرات فراوانی پر شده است که ما هنوز از این دریای بزرگ بهره‌برداری‌های لازم را نداشته‌ایم. پس باید تلاش کنیم که در این زمینه اقدامات مفیدتری انجام دهیم و دیدگاه‌های رهبری را در توسعه فضای مجازی مورد نظر قرار دهیم.

اخبار مرتبط:
پزشکیان قانون «تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی» را ابلاغ کرد
پزشکیان قانون «تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی» را ابلاغ کرد

رئیس جمهور قانون تعلیق همکاری با سازمان (آژانس) بین المللی انرژی هسته‌ای (اتمی) را ابلاغ کرد.

سخنگوی سپاه: در صورت بروز تهدیدات جدید، پاسخ جمهوری اسلامی به مراتب کوبنده‌تر، ویرانگرتر و متفاوت‌تر از گذشته خواهد بود
سخنگوی سپاه: در صورت بروز تهدیدات جدید، پاسخ جمهوری اسلامی به مراتب کوبنده‌تر، ویرانگرتر و متفاوت‌تر از گذشته خواهد بود

سردار نائینی سخنگوی سپاه پاسداران با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب، تاکید کرد که مجاهدت‌های حاجی‌زاده و رزمندگان اسلام، به ویژه نیروهای مسلح، موجب شکست رژیم صهیونیستی و تقویت قدرت بازدارنده جمهوری اسلامی شده است.

روزنامه اصولگرا: ایران باید ادعای کشور آذربایجان را راستی‌آزمایی کند / کشف لاشه پهپادها در شمال غربی ایران مشکوک است
روزنامه اصولگرا: ایران باید ادعای کشور آذربایجان را راستی‌آزمایی کند / کشف لاشه پهپادها در شمال غربی ایران مشکوک است

روزنامه فرهیختگان نوشت: گزارش برخی رسانه‌ها حاکی است بخشی از حملات اسرائیل علیه ایران از سوی دریای خزر و آسمان باکو آمده‌اند. موضوعی که زمینه‌ساز تماس‌ها و هشدارهای پیاپی از سوی مقامات ایرانی شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است