کد خبر : 188787
انتشار : ۱۴۰۱/۰۲/۰۱ - 14:40
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

طعنه سنگین روزنامه نزدیک به سپاه به قالیباف درباره خرید سیسمونی

روزنامه جوان در یادداشتی به قلم کبری آسوپار به سفر پرحاشیه خانواده قالیباف به ترکیه واکنش نشان داد و ضمن گلایه از وی به رئیس مجلس کنایه زد.

طعنه سنگین روزنامه نزدیک به سپاه به قالیباف درباره خرید سیسمونی

به گزارش مدارا، این روزنامه نوشت: 

* آقازاده بودن همیشه هم راحت نیست، سختی‌های خودش را دارد و گریزی هم نیست. لازمه فرزند مسئول نظام اسلامی بودن، اعمال سخت‌گیری بر خود است. یک سوی آقازادگی رانت و امتیاز و موقعیت اجتماعی خوب است، روی دیگر محدودیت‌هاست. بی‌راه هم نیست، کسی که دختر رئیس‌جمهور است، پسر رئیس مجلس است، کسی که پدر یا مادرش فلان سردار و امیر و وزیر و وکیل است، باید شئون مربوط به آن جایگاه را رعایت کند، اما از آقازادگی و نسبت فامیلی با مقامات داشتن، همیشه روی اول دیده می‌شود و روی دوم سر و صدا ندارد. از سویی، رعایت این روی دوم، به قولی وظیفه محسوب می‌شود و شاید طبیعی است صدایی از آن بلند نشود.

* در ایران، اما سفر خارجی –چه تفریحی، چه درمانی، چه علمی و چه از باب صله رحم و چه حتی سیاسی- گزینه‌ای لاکچری به شمار می‌رود. وقتی اوضاع اقتصادی نامناسب است، لاکچری‌تر هم محسوب می‌شود. آیا خانواده مسئولان می‌توانند لاکچری باشند؟

* شاید بتوانند، اما اویی که محور تبلیغات انتخاباتی‌اش، قیام علیه سرمایه‌سالاران ۴ درصدی است، نمی‌شود همسر و دخترش مسافران این سفر باشند. اویی که پیشانی بند جبهه بر هویت و شعار انقلابی‌گری بر زبان دارد، نمی‌شود مایحتاج نوه هنوز به دنیا نیامده‌اش از بازار‌های استانبول تأمین شود. آیا همین موضوع نشان نمی‌دهد که سطح زندگی این آقازاده، مثل مردم عادی، مثل آن ۹۶ درصدی‌ها که قرار بود قالیباف پرچمدار حق‌شان باشد، نیست، وگرنه سفر و تفریح و خریدش هم مثل همین مردم بود؟

* قالیباف را بر سر این موضوع «ناجوانمردانه» تخریب می‌کنند؟ بله، اما اولاً خطایی که انجام شده، کوچک نیست و از قضا این بار، نه بهانه، بلکه دلیل بر این تخریب دارند؛ ثانیاً وقتی خانواده او حرمت جایگاه و شأن همسر و پدر را نگه نمی‌دارند، از مخالفان او چه انتظاری می‌شود داشت؟ وقتی دختر -به گفته برادرش- حرف پدر را زمین انداخته و به‌رغم مخالفت پدر راهی این سفر شده، از آنانی که همیشه منتظر فرصت برای تخطئه قالیباف بوده‌اند، چه توقعی می‌رود؟

* حالا قالیباف باید چشمانش را بیشتر باز کند. سال ۸۴، سال ۸۸، سال ۹۲، سال ۹۶، سال ۹۸ و همه روز‌های شهرداری و روز‌های مجلس، از قالیباف خواستیم چشمانش را بیشتر باز کند. انگار همیشه حواسش نیست، نه به خانه، نه به دوستان ظاهری، نه به دشمنان واقعی. قالیباف دو سو را باید بیشتر مراقب باشد؛ یک سو خانه و اهل بیت اوست، سوی دیگر پشت پرده درز اطلاعات خصوصی سفر این اهل بیت. آیا عبرت خواهد گرفت؟

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: فاکتورهایی که درباره سفر وزیر راه منتشر شده جعلی بود
نماینده مجلس: فاکتورهایی که درباره سفر وزیر راه منتشر شده جعلی بود

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه اخیرا به دنبال عزل دو مدیر بودم که دلایل زیادی برای فساد آنها وجود دارد، ادامه داد: وزیر مربوطه گفت می‌ترسیم، چون فلان نماینده از فلان کمیسیون گفته است که اگر این دو فرد را تغییر دهید استیضاح شما را استارت می‌زنم.

آیت‌الله ایازی: مشکلات اقتصادی، فقر، ناکارآمدی، کمبود برق و گاز، مشکلات آب و ده‌ها مسئله همین‌ها به تنهایی جهنم است / دیگر نیازی به بازسازی جهنم نیست
آیت‌الله ایازی: مشکلات اقتصادی، فقر، ناکارآمدی، کمبود برق و گاز، مشکلات آب و ده‌ها مسئله همین‌ها به تنهایی جهنم است / دیگر نیازی به بازسازی جهنم نیست

یک مدرس حوزه با اشاره به ویدئو فضاسازی جهنم گفت: امروز مردم از مشکلات اقتصادی، فقر، ناکارآمدی، کمبود برق و گاز، مشکلات آب و ده‌ها مسئله ناترازی رنج می‌کشند. بعد می‌خواهید رنج بیشتری به آن‌ها تحمیل کنید. جهنم چیست؟ همین‌ها به تنهایی جهنم است و بعد هم این را به حساب دین می‌گذاریم.

بیانیه مشترک تهران و مسقط: امیدواریم مذاکرات ایران و آمریکا به توافق مورد نظر بینجامد
بیانیه مشترک تهران و مسقط: امیدواریم مذاکرات ایران و آمریکا به توافق مورد نظر بینجامد

جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در پایان سفر رسمی دکتر مسعود پزشکیان، رئیس جمهوری اسلامی ایران به مسقط، در بیانیه مشترکی، بر پیوندهای تاریخی و مستحکم دو ملت برادر، همکاری‌های پایدار دوجانبه، احترام متقابل میان سران دو کشور و توسعه روابط در همه زمینه‌ها تأکید کردند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است