کد خبر : 187824
انتشار : ۱۴۰۱/۰۱/۲۷ - 10:43
دسته‌بندی : سیاسی، پیشنهاد سردبیر
چاپ

حسین شریعتمداری: باید تنگه هرمز را به روی کشتی‌های کره جنوبی ببندیم

حسین شریعتمداری در سرمقاله کیهان نوشت: گزارش‌های جسته و گریخته و برخی از شواهد حکایت از آن دارند که قرار است طلب ۷ میلیارد دلاری ما از کره جنوبی در مقابل آزادی سه تن از جاسوسان کهنه‌کار که به طور مشترک در خدمت سرویس‌های اطلاعاتی آمریکا و انگلیس و اسرائیل بوده‌اند، به ایران پرداخت شود!

حسین شریعتمداری: باید تنگه هرمز را به روی کشتی‌های کره جنوبی ببندیم

به گزارش مدارا، او نوشته است: به بیان دیگر، کره‌جنوبی به بهانه تحریم‌های آمریکا ۷میلیارد دلار از دارایی‌های ما را که در ازای فروش نفت به آن کشور بوده است در بانک‌های خود بلوکه کرده و مثلث آمریکا و انگلیس و اسرائیل برای اینکه پول خودمان را به خودمان پس بدهند، آزادی سه جاسوس را به عنوان جایزه مطالبه می‌کنند!

دست‌اندرکاران امور احتمالاًدر پاسخ به این پرسش که چرا باید به این معامله خسارت‌بار تن بدهیم؟! نیاز کشور به دارایی بلوکه شده را پیش می‌کشند! که ظاهراً نگاهی برخاسته از خیرخواهی است، ولی این روند، دندان طمع دشمنان را برای باج‌خواهی تیزتر می‌کند و حال آنکه دست ما نیز برای وادار کردن حریف به تسلیم در مقابل خواسته‌های قانونی خود، خالی نیست و از اهرم‌های موثر و کارآمدی برای مقابله با تحریم‌های آمریکا برخورداریم و می‌توانیم به کشور‌هایی نظیر کره جنوبی که تحریم‌های آمریکا را برای بلوکه کردن دارایی‌های کشورمان بهانه می‌کنند نشان بدهیم که این اقدام آن‌ها بی‌هزینه نیست و حتی می‌تواند هزینه‌ای سنگین‌تر از آنچه در صورت نقض تحریم‌های آمریکا متحمل می‌شوند را به دنبال داشته باشد.

اگر قرار است از صدور نفت خود محروم باشیم، دلیلی ندارد که صدور نفت برای سایر کشور‌ها امکان‌پذیر باشد.

تنگه هرمز، دومین تنگه پر ترافیک دنیاست که روزانه نزدیک به ۱۸ میلیون بشکه نفت که معادل ۴۲ درصد نفت‌خام حمل شده جهان توسط نفتکش‌هاست از آن عبور می‌کند.

جمهوری اسلامی ایران با استناد به کنوانسیون‌های ۱۹۵۸ ژنو و ۱۹۸۲ جامائیکا که موضوع آن «نظام حقوقی آبراه‌های بین‌المللی و حق عبور کشتی‌هاست» حق دارد و می‌تواند در صورتی که منافع ملی خود را در مخاطره ببیند، تنگه‌هرمز را به روی تمامی کشتی‌های نفتکش و حتی کشتی‌های حامل کالای تجاری و تسلیحاتی ببندد و دلیلی ندارد که کشور‌های متخاصم از تنگه‌ای که در آب‌های سرزمینی کشورمان قرار دارد اجازه عبور داشته باشند.

چرا باید کشور‌هایی که تحریم‌های آمریکا علیه ایران را عملیاتی و اجرا می‌کنند، از عواقب این اقدام غیرقانونی و پلشت خود در امان باشند؟! مثلاً چرا باید کشوری مانند کره جنوبی ۷ میلیارد دلار دارایی ایران را مسدود کرده و از پرداخت آن تنها به این علت که آمریکا موافق نیست، خودداری کند؟! این کار کره جنوبی با راهزنی دریایی چه فرقی دارد؟! و در حالی که ایران اسلامی از اهرم‌های قدرتمندی برای مقابله برخوردار است، چرا باید به این زورگویی‌ها تن بدهیم؟!

ما می‌توانیم و باید تنگه هرمز را به روی کشتی‌های تجاری و نفتکش‌های کره جنوبی و تمامی شناور‌هایی که برای کره جنوبی کالا حمل می‌کنند و یا از مبدا کره جنوبی بارگیری کرده‌اند ببندیم و مادام که ۷ میلیارد دلار طلب کشورمان را پرداخت نکرده‌اند به آن‌ها اجازه تردد از تنگه هرمز را ندهیم.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: تعداد کشته‌شدگان حادثه بندر شهید رجایی رو به افزایش است، چون تعداد زیادی مفقود داریم
نماینده مجلس: تعداد کشته‌شدگان حادثه بندر شهید رجایی رو به افزایش است، چون تعداد زیادی مفقود داریم

عضو هیات اعزامی رئیس مجلس به استان هرمزگان برای بررسی حادثه انفجار در بندر شهید رجایی می‌گوید تحت تاثیر این اتفاق، استیضاح وزیر راه و شهرسازی کلید خورد.

ارسال پیامک حجاب این بار در تهران؛ سخنگوی دولت اصلاحات: چه کسی اجازه دسترسی ستاد امر به معروف را به شماره تلفن همراه اشخاص داده است؟
ارسال پیامک حجاب این بار در تهران؛ سخنگوی دولت اصلاحات: چه کسی اجازه دسترسی ستاد امر به معروف را به شماره تلفن همراه اشخاص داده است؟

عبدالله رمضان زاده، سخنگوی دولت اصلاحات با انتشار پیامک حجاب برای یک شهروند تهرانی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «دوستان حقوقدان اظهار نظر کنند: آیا ستاد امر به معروف اجازه قانونی برای دسترسی به اطلاعات شخصی افراد را دارد؟ چه کسی اجازه دسترسی آنان را به شماره تلفن همراه اشخاص داده است؟ بگذارید مملکت آرام بماند!»

گزارش نهاد امنیتی اسرائیل به کابینه نتانیاهو: فرصت‌های دست‌یابی به توافق میان واشنگتن و تهران افزایش یافته
گزارش نهاد امنیتی اسرائیل به کابینه نتانیاهو: فرصت‌های دست‌یابی به توافق میان واشنگتن و تهران افزایش یافته

سازمان رادیو و تلویزیون اسرائیل نوشت: نهاد امنیتی اسرائیل به کابینه نتانیاهو گزارش داد که فرصت‌های دست‌یابی به توافق میان واشنگتن و تهران افزایش یافته است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است