کد خبر : 187326
انتشار : ۱۴۰۱/۰۱/۲۳ - 10:20
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

خرید ۵۰ میلیون دز واکسن کرونا از واکسن سازان ایرانی

رئیس هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران از خرید ۵۰ میلیون دز واکسن کرونا از واکسن سازان ایرانی خبر داد.

خرید ۵۰ میلیون دز واکسن کرونا از واکسن سازان ایرانی

به گزارش مدارا، سیدحسین صفوی رئیس هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار حوزه سلامت ایرنا درباره آخرین وضعیت خرید واکسن های ایرانی توسط وزارت بهداشت اظهار داشت: وزارت بهداشت تاکنون حدود ۵۰ میلیون دز واکسن کرونا از شرکت‌های داخلی خریداری کرده است.

وی با اشاره به توانایی محققان ایرانی در حوزه ساخت واکسن کرونا افزود: خوشبختانه دانشمندان ما با تولید برندهای مختلف واکسن کرونا در انواع مختلف نشان دادند که می توانند نیاز آینده کشور در حوزه واکسن کرونا را برطرف کنند.

رئیس هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران با بیان اینکه واکسن سازان ایرانی تا کنون ۴۰ میلیون دُز از واکسن های خریداری شده را به وزارت بهداشت تحویل داده اند، ادامه داد: واکسن های برکت، نورا، رازی، فخرا، پاستوکووک و اسپایکوژن در سبد خریداری شده توسط وزارت بهداشت قرار دارند.

به گفته صفوی وزارت بهداشت تاکنون بخش عمده واکسن های تولید شده واکسن سازان ایرانی را خریداری کرده است و واکسن سازی پاستور نیز تاکنون ۱۳ میلیون دز واکسن را به وزارت بهداشت تحویل داده است.

هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران افزود: طبق قرارداد وزارت بهداشت ۵۰ درصد از مبالغ خرید را به واکسن سازان پرداخت کرده است و مابقی مبلغ نیز پس از تامین اعتبار توسط دولت پرداخت خواهد شد.

وی با اشاره به نیاز کشور برای تزریق دز سوم واکسن کرونا گفت: پیش بینی خرید ۳۵ میلیون دز واکسن ایرانی دیگر برای سال ۱۴۰۱ انجام شده است که خرید آن توسط وزارت بهداشت انجام خواهد شد. همچنین واکسن سازان ایرانی گامی موفق در زمینه صادرات واکسن برداشته اند که می توانند با توجه به برطرف شدن نیاز کشور تولیدات خود را صادر کنند.

اخبار مرتبط:
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد

همسر سعید مدنی آزادی این جامعه شناس را تکذیب کرد

اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود
اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود

فرماندار تهران از اجرای طرح‌های ضربتی برای جمع‌آوری و بازگشت اتباع غیرمجاز به کشور مبدا خبر داد و بر اهمیت همکاری دستگاه‌های اجرایی، انتظامی و مشارکت شهروندان در ارتقای امنیت و آرامش شهری تاکید کرد.

سعید مدنی، جامعه شناس از زندان آزاد شد
سعید مدنی، جامعه شناس از زندان آزاد شد

عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است