کد خبر : 187262
انتشار : 2022/04/11 - 16:18
دسته‌بندی : سیاسی، اخبار ویژه
چاپ

امیدواریم با کار جهادی مسکن باکیفیت فراهم کنیم

سخنگوی دولت گفت: دولت مردمی با نهضت ملی مسکن و وعده ساخت ۴ میلیون مسکن طی ۴ سال درصدد است بخشی از مشکلات موجود در حوزه مسکن را برطرف کند.

امیدواریم با کار جهادی مسکن باکیفیت فراهم کنیم

به گزارش مدارا، علی بهادری جهرمی در صفحه شخصی خود در اینستاگرام نوشت:

«دیروز سال‌گشت افتتاح حساب شماره ۱۰۰ بود. «ساخت خانه ارزان‌قیمت»؛ این فرمان امام‌ خمینی (ره) در ۲۱ فروردین ۱۳۵۸ بود. جنگ تحمیلی و سوءمدیریت‌های پس از آن، اجازه نداد که مسکن شایسته، در دسترس همه ایرانیان قرار بگیرد. در سال ۱۳۵۵ مسکن‌های بادوام یک درصد بود که اکنون به حدود ۶۰ درصد رسیده است. سرانه تعداد مسکن نیز در سال ۱۳۵۵ معادل 0.79 درصد بوده که اکنون بیشتر شده است. اما با سرمایه‌ای شدن مسکن، هنوز بسیاری از خانواده‌های ایرانی یا مستاجرند و یا در خانه‌هایی که مقاوم و زیبنده نیستند زیست می‌کنند. نمی‌توان منکر خدمات بنیاد مسکن و سایر اقدامات نهادهای مختلف در طول این سال‌ها برای خانه‌دار شدن اقشار مختلف شد، اما به رغم وعده‌های مختلف دولت‌های پس از انقلاب برای خانه‌دار شدن ایرانیان، دلایلی که کاویدن آن فرصت‌های جداکانه‌ای می‌طلبد مانع عملیاتی شدن وعده‌ها پیرامون مسکن شد.

«داشتن مسکن متناسب با نیاز، حق هر فرد و خانواده ایرانی است». این فراز از اصل سی‌ویکم قانون اساسی برگرفته از مطالبات به حق ولی‌نعمتان انقلاب است. دوراندیشی بنیان‌گذار انقلاب و تدبیر قانون‌گذاران اساسی در کنار سایر متون قانونیِ لازم‌الاجرا نظیر سیاست‌های کلی نظام در امور مسکن، تکالیف قانونی مشخصی را بر عهده دولت و سایر نهادهای حاکمیتی گذارده است که تحقق آن نیازمند هم‌افزایی قوا و کار جهادی است.

دولت مردمی با «نهضت ملی مسکن» و وعده ساخت ۴ میلیون مسکن طی ۴ سال درصدد است بخشی از مشکلات موجود در حوزه مسکن را برطرف کند. سند تحول دولت راهکارهای مشخص با زمان‌بندی‌های معین را به این منظور تدارک دیده است. ان‌شاالله بتوانیم در طول دوره خدمت، با همراهی مردم و کار جهادی و فراهم آوردن مسکن باکیفیت و موردنیاز، بخش مهمی از دغدغه‌های بجای خانواده‌های ایرانی را برطرف کنیم.»

اخبار مرتبط:
یک کشتی در تنگه هرمز هدف قرار گرفت
یک کشتی در تنگه هرمز هدف قرار گرفت

کشتی در تنگه هرمز هدف پرتابه‌ای ناشناس قرار گرفته است.

عارف: روشن است چه فرد و نهادی باید حرف آخر را در سیاست خارجی و جنگ مطرح کند
عارف: روشن است چه فرد و نهادی باید حرف آخر را در سیاست خارجی و جنگ مطرح کند

معاون اول رئیس‌جمهوری با بیان اینکه درباره مسائل کشور اختلاف‌نظر وجود دارد و باید درباره‌شان باهم گفت‌وگو کنیم، تصریح کرد: در قانون اساسی خطوط قرمز و جایگاه هر فرد و نهاد در تصمیم‌سازی مشخص شده و روشن است چه فرد و نهادی باید حرف آخر را در مسائل سیاست خارجی و جنگ مطرح کند.

نیکزاد:جنگ نه تنها ایران را تجزیه نکرد بلکه موجب انسجام اجتماعی کشور شد
نیکزاد:جنگ نه تنها ایران را تجزیه نکرد بلکه موجب انسجام اجتماعی کشور شد

نایب رییس مجلس شورای اسلامی گفت: دشمنان در جنگ اخیر به دنبال تضعیف ایران، از بین بردن انسجام اجتماعی و تغییر نظام بودند اما ایران تجزیه نشد، انسجام کشور افزایش یافت و توانمندی‌های دفاعی و ظرفیت‌های راهبردی کشور نیز حفظ شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است