کد خبر : 186978
انتشار : ۱۴۰۱/۰۱/۲۰ - 14:49
دسته‌بندی : سیاسی، بین الملل
چاپ

بازداشت به خاطر تبریک سال جدید

در جلسه هفتادم دادگاه حمید نوری در کشور سوئد، پیامک تبریک نوروز رئیس جمهور سابق که به صورت سامانه ای برای تمام شماره تلفن های همراه فعال ایرانی ارسال و در حافظه تلفن همراه نوری هم وجود داشته به عنوان یکی از مستندات وکلای منافقین در این پرونده علیه نوری مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.

بازداشت به خاطر تبریک سال جدید

به گزارش مدارا از قوه قضاییه، در جلسه هفتادم دادگاه حمید نوری در کشور سوئد، پیامک تبریک نوروز رئیس جمهور سابق که به صورت سامانه‌ای برای تمام شماره تلفن‌های همراه فعال ایرانی ارسال و در حافظه تلفن همراه نوری هم وجود داشته به عنوان یکی از مستندات وکلای منافقین در این پرونده علیه نوری مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.

حمید نوری یک ایرانی است که بیش از دوسال پیش در کشور سوئد بازداشت شده است.

نوری تمام دو سال و چند ماه گذشته را در سلول انفرادی به سر برده و از حقوق اولیه یک متهم، مثل حق برخورداری از چشم پزشک برای رسیدگی به وضعیت چشمان ضعیفش، یا امکان تماس ابتدایی با خانواده محروم بوده است.

او همچنین تاکید دارد زمانی که می خواسته کیفر خواست تنظیم شده علیه خود را مطالعه کند با ضرب و شتم شدید از سمت مامورین سوئدی روبرو شده است.

دستگاه قضایی سوئد بر اساس ادعاهای منافقین که مدعی هستند نوری در طول سال های دهه ۶۰ زندان بان آنها بوده او را بازداشت و تاکنون بیش از ۸۰ جلسه دادگاه برای او برگزار کرده است.

این در حالی است که نوری تاکید می کند ۳۰ سال پیش از خدمت در قوه قضاییه ایران استعفا داده و در طول سال های گذشته مشغول کار آزاد بوده است.

در جریان بیش از ۸۰ جلسه دادگاهی که برای نوری برگزار شده ، منافقین به دنبال این بوده اند ثابت کنند، اولا نوری در سال های دهه ۶۰ مسئولت مهمی در زندان های اوین و رجایی شهر داشته و ثانیا در سال های اخیر نیز دارای مسئولیت و ارتباطات گسترده با مقامات عالیرتبه جمهوری اسلامی بوده است.

بر همین اساس در جلسه هفتادم دادگاه نوری، یکی از وکلای منافقین در این پرونده ادعا می کند، نوری فرد بسیار مهمی در ایران بوده و با مقامات عالیرتبه ایرانی ارتباط مستقیم داشته است.

زمانی که قاضی دادگاه، از وکیل منافقین می پرسد دلیلتان برای این ادعا چیست؟

وکیل منافقین با اعتماد به نفس می گوید: رئیس جمهور ایران شخصا برای آقای نوری پیام تبریک سال نو ارسال کرده است ! و سپس تصویر پیام حسن روحانی به تلفن همراهِ نوری را به قاضی و حاضرین در دادگاه نشان می دهد! چنانچه انگار از یک کشف بزرگ پرده برداری کرده است.

حمید نوری با خنده و البته تعجب توضیح می دهد، این پیامی است که در ایام سال نو به صورت سامانه ای برای همه ایرانیان ارسال شده و ربطی به ارتباط شخصی حمید نوری با حسن روحانی رئیس جمهور سابق ایران ندارد، اما وکیل با اصرار تاکید می کند: تو به دنبال پنهان کردن ارتباطات خود با مقامات عالیرتبه ایرانی هستی ! مگر می شود رئیس جمهور به تمام مردم ایران به صورت شخصی پیام بدهد.

حمید نوری توضیح می دهد، این یک پیام شخصی نیست بلکه پیام تبریکی است که از طریق یک سامانه به تلفن همراه همه ایرانیان ارسال شده است.

عجیب اینکه قاضی دادگاه سوئد نیز با بی اطلاعی محض از مسائل داخلی ایران، در برابر این ادعای عجیب و خنده دار منافقین در حالتی خنثی و بلاتکلیف قرار می گیرد.

حالا و بعد از این گاف بزرگ تیمِ حقوقی پشتیبان این پرونده که البته در طول ۸۰ جلسه دادگاه بارها تکرار شده و همچنین تناقضات فاحشی که در اظهارات شهود این پرونده وجود دارد باید منتظر ماند و دید که واکنش دستگاه قضایی سوئد به این وضعیت چه خواهد بود ؟

اخبار مرتبط:
آمریکا و اوکراین قرارداد مواد معدنی امضا کردند
آمریکا و اوکراین قرارداد مواد معدنی امضا کردند

رسانه های غربی اعلام کردند که آمریکا و اوکراین توافقنامه‌ای در مورد دسترسی به منابع طبیعی کمیاب اوکراین امضا کردند.

احتمال کاندیداتوری نمایندگان زن برای نایب رئیسی مجلس
احتمال کاندیداتوری نمایندگان زن برای نایب رئیسی مجلس

یکی از اعضای فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه در انتخابات سال دوم هیئت رئیسه، برای جایگاه‌های دبیری و ناظران چند نفر از نمایندگان زن اعلام کاندیداتوری خواهند کرد، گفت: فکر کنم که برای جایگاه نایب رئیسی نیز کاندیداهایی از نمایندگان زن داشته باشیم.

حسین شریعتمداری: از تیم مذاکره‌کننده کشورمان می‌پرسیم که مگر برجامی وجود دارد که مکانیسم ماشه آن قابل اجرا باشد؟
حسین شریعتمداری: از تیم مذاکره‌کننده کشورمان می‌پرسیم که مگر برجامی وجود دارد که مکانیسم ماشه آن قابل اجرا باشد؟

شریعتمداری نوشت: اکنون از برادران عزیز و محترم تیم مذاکره‌کننده کشورمان که قرار است با تروئیکای اروپایی نیز مذاکره کنند و بعضاً در اظهارات خود به احتمال استفاده حریف از مکانیسم ماشه(snapback) نیز اشاره‌ای داشته‌اند، می‌پرسیم که اولاً؛ مگر برجامی وجود دارد که مکانیسم ماشه آن قابل اجرا باشد؟! ثانیاً و با عرض پوزش مگر نمی‌دانید که اروپا از خود اختیاری ندارد و بار دیگر، برای فریب ما، در نقش «پلیس بد»! ظاهر شده است؟!

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است