کد خبر : 186642
انتشار : 2022/04/06 - 11:28
دسته‌بندی : سیاسی، اخبار ویژه
چاپ

واکنش علم‌الهدی به حادثه مشهد

مهر نوشت : علم‌الهدی نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در پی شهادت جهادگر شهید حجت‌الاسلام اصلامی پیام تسلیت صادر کرد.

واکنش علم‌الهدی به حادثه مشهد

به گزارش مدارا، متن پیام به این شرح است:

انالله و انا الیه راجعون

حادثه دلخراش هتک حریم ثامن الحجج (علیه السلام) و تهاجم مسلحانه به سه نفر از علمای جهادگر و خدمتگزار حاشیه شهر و شهادت جان‌گداز شخصیتی مجاهد و انقلابی، خیری خدوم برای قشر آسیب‌پذیر آن سامان، جناب حجت‌الاسلام والمسلمین آقای اصلانی، جانباز و برادر دو شهید، قلب هر ولایت‌مدار انقلابی را جریحه‌دار می‌کند.

حمله به روحانیون در حرم رضوی | علم‌الهدی پیام داد

این فاجعه جانکاه را به محضر مقدس بقیة اللهِ فی الارضین ارواحنا فداه_ و مقام معظم رهبری مد ظله العالی و جامعه روحانیت، خصوصاً جمع خدمتگزار و جهادگر علما در پهنه‌های «حاشیه‌ی شهر» و خانواده آن شهید سعید، تبریک و تسلیت عرض می‌کنم و برای این مرحوم، علو درجات و برای آن دو عزیز مجروح این حادثه، شفای عاجل از درگاه حضرت احدیت مسئلت می‌نمایم.

اخبار مرتبط:
ابهام درباره زمان و مکان مذاکرات ایران و آمریکا
ابهام درباره زمان و مکان مذاکرات ایران و آمریکا

منابع دولتی پاکستان اعلام کردند زمان و محل برگزاری دور جدید مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا هنوز مشخص نشده است.

تعداد حملات به مناطق مختلف تهران در جنگ اعلام شد
تعداد حملات به مناطق مختلف تهران در جنگ اعلام شد

منطقه ۴ با ۹۰ بار اصابت، منطقه ۲۱ با ۶۲ بار اصابت، منطقه یک با ۵۷ بار اصابت و منطقه ۲۲ با ۵۵ بار اصابت، بیشترین خسارت و منطقه ۱۷ با ۳ بار اصابت، کمترین خسارت را از حملات هوایی امریکا و اسراییل داشتند.

حقیقت‌پور: جریانی که به هاشمی و لاریجانی حمله کرد، حالا قالیباف و پزشکیان را هدف گرفته است
حقیقت‌پور: جریانی که به هاشمی و لاریجانی حمله کرد، حالا قالیباف و پزشکیان را هدف گرفته است

یک فعال سیاسی اصولگرا درباره برخی موضوعات مطرح شده از سوی جریانات تندرو از جمله بحث کودتا گفت: این افراد نگاه سیاسی درستی ندارند و جمهوری اسلامی را صرفاً متعلق به خود و در خدمت خواسته‌هایشان می‌دانند. مگر ممکن است در درون جمهوری اسلامی جریانی به دنبال کودتا باشد؟ چنین ادعایی اساساً ناپسند است. افرادی که تلاش کردند مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی را از صحنه سیاسی حذف کنند، به آقای ناطق نوری حمله کردند، به آقای علی لاریجانی حملات گسترده‌ای انجام دادند، امروز هم آقای قالیباف و آقای پزشکیان را هدف قرار داده‌اند. هر جریان یا شخصیتی که در برابر آنها بایستد، با بی‌تقوایی کامل مورد هجمه قرار می‌گیرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است