کد خبر : 186590
انتشار : ۱۴۰۱/۰۱/۱۶ - 17:15
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

کشف ۱۶۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در درگیری مسلحانه مرزبانان و سوداگران مرگ

فرمانده مرزبانی انتظامی کشور از کشف بیش از ۱۶۰۰ کیلوگرم موادمخدر در درگیری مسلحانه مرزبانان و قاچاقیان در شرق کشور خبرداد.

کشف ۱۶۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در درگیری مسلحانه مرزبانان و سوداگران مرگ

به گزارش مدارا، سردار احمد علی گودرزی در تشریح این خبر اظهار داشت: در راستای کنترل و مراقبت از نوار مرزی و برخورد قاطع با قاچاق موادمخدر در سرحدات کشورمان، مرزبانان هنگ مرزی سراوان از فعالیت یک باند قاچاق موادمخدر در منطقه مرزی اسفندک در سیستان و بلوچستان مطلع و با برنامه‌ریزی دقیق عملیاتی و تشدید اقدامات کنترلی، انهدام این باند و کشف محموله موادمخدر در دستورکار مرزبانان قرار گرفت.

وی افزود: با هدایت عملیاتی مرزبانی استان، مسیرهای تردد قاچاقچیان و زمان برنامه‌ریزی شده جهت انتقال محموله موادمخدر به عمق کشور مشخص و در راستای مقابله با سوداگران مرگ چندین تیم پوششی و عملیاتی از مرزبانان هنگ مرزی سراوان با اجرای طرح مهار، منطقه مورد نظر را در کنترل خود قرار دادند و موفق شدند محموله بزرگ موادمخدر را کشف کنند.

گودرزی در ادامه تصریح کرد: قاچاقچیان که قصد داشتند در فرصتی مناسب محموله موادمخدر را به وسیله یک دستگاه خودرو وارد کشور کنند، زمانی که خود را در کمین و محاصره مأموران دیدند اقدام به تیراندازی به سمت مرزبانان کرده که مأموران نیز بلافاصله با اتخاذ موضع و تاکتیک عملیاتی مناسب مقابله به مثل کرده که به علت حجم زیاد آتش مرزبانان، قاچاقچیان تاب مقابله نداشته، عرصه را بر خود تنگ دیده و با رها کردن خودروی حامل موادمخدر از محل متواری شدند.

وی ادامه داد: مرزبانان در این عملیات موفق شدند ضمن توقیف یک خودرو، حدود یک تن و ۶۲۲ کیلو و ۴۰۰ گرم انواع موادمخدر شامل یک تن و ۴۲۲ کیلوگرم تریاک و ۲۰۰ کیلو و ۴۰۰ گرم حشیش را کشف کنند.

فرمانده مرزبانی انتظامی کشور در پایان با بیان اینکه شناسایی و دستگیری متهمان این پرونده در دستور کار قرار دارد، خاطرنشان کرد: دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بدانند، امروز مرزبانان مجاهد بیش از هر زمانی آمادگی و توان پاسخگویی به هر گونه تجاوز و تعرض به خاک میهن عزیزمان را دارند و اجازه انجام اعمال خلاف قانون را به مخلان نظم و امنیت نمی‌دهند.

اخبار مرتبط:
مساجد بی‌نماز و طرح هر ماه یک مسجد شهرداری تهران
مساجد بی‌نماز و طرح هر ماه یک مسجد شهرداری تهران

شهرداری تهران برنامه دارد ما‌های یک مسجد جدید در پایتخت بسازد؛ اقدامی که به گفته مسئولان برای پاسخ به نیاز شهروندان است. اما آمار‌ها نشان می‌دهد بخش بزرگی از مساجد موجود تعطیل‌اند و کارویژه اصلی خود یعنی اقامه نماز جماعت را از دست داده‌اند. همزمان شیب دینداری در کشور هم نزولی است.

این پیرمرد از دست کلثوم‌ اکبری جان سالم به در برد؛ زن قاتل سریالی اعدام می‌شود؟
این پیرمرد از دست کلثوم‌ اکبری جان سالم به در برد؛ زن قاتل سریالی اعدام می‌شود؟

طی روزهای اخیر اخباری درباره اجرای حکم اعدام «کلثوم اکبری» قاتل سریالی مردان مازندرانی در فضای مجازی منتشر شده که صحت نداشته است.

یک استاد زمین‌شناسی: ۹۸ درصد حجم آب دریاچه ارومیه از دست رفت
یک استاد زمین‌شناسی: ۹۸ درصد حجم آب دریاچه ارومیه از دست رفت

استاد پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله با بیان اینکه حجم آب دریاچه ارومیه بیش از ۹۸ درصد نسبت به سطح آن در سال ۱۳۷۴ کاهش یافته است، تاکید کرد: در سال جاری پیش‌بینی شوم «دریاچه در حال مرگ» به واقعیت تبدیل شده و دشتی نمکی و بی‌حاصل را به جا گذاشته که سلامت و معیشت میلیون‌ها نفر را تهدید می‌کند و خشک شدن این بزرگترین دریاچه شور خاورمیانه نتیجه مدیریت ناکارآمد، مداخلات انسانی مانند ساخت پل و میان‌گذر و احداث بیش از ۴۰ سد بر روی رودخانه‌های تغذیه‌کننده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است