کد خبر : 186457
انتشار : ۱۴۰۱/۰۱/۱۵ - 19:28
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

بررسی پذیرش شرکت‌های دانش بنیان در بورس

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس از بررسی پذیرش شرکت‌های دانش بنیان در بورس خبر داد.

بررسی پذیرش شرکت‌های دانش بنیان در بورس

به گزارش مدارا، محمدرضا پور ابراهیمی داورانی در تشریح نشست امروز(دوشنبه ۱۵ فرودین ماه) کمیسیون اقتصادی مجلس، گفت: در راستای اجرای فرامین مقام معظم رهبری درباره نامگذاری سال ۱۴۰۱ درخصوص اقتصاد دانش‌بنیان و تقویت شرکت‌های دانش بنیان نشست امروز کمیسیون اقتصادی مجلس با حضور سورنا ستاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و معاونان وی برگزار شد.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی افزود: در نشست امروز گزارشی از وضعیت شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه شد؛ براساس آن اکنون حدود ۶۷۰۰ شرکت دانش بنیان فعال در کشور وجود دارد که ارزش بازار آنها حدود ۴۰۰ هزار میلیارد تومان است که این عدد نسبت به اندازه اقتصاد ایران عدد کوچکی است و باید تقویت شود.

وی با بیان اینکه در این نشست توافق‌هایی صورت گرفت، اضافه کرد: مصوبه جهش تولید دانش بنیان در حال طی مراحل پایانی خود است و در هفته‌های آینده پس از تائید در شورای نگهبان به عنوان قانون ابلاغ خواهد شد؛ باید این  ظرفیت را برای تولید و اقتصاد کشور به کار گرفت.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم موضوع پذیرش شرکت‌های دانش بنیان در بورس را دومین موضوع بررسی شده در جلسه امروز دانست و ادامه داد: به دلیل محدودیت‌های موجود مقرر شد که از ظرفیت کمیسیون اقتصادی برای حضور این شرکت‌ها در بورس و تامین مالی آن‌ها در بازار سرمایه استفاده شود.

پورابراهیمی راه‌اندازی مجموعه بزرگ شرکت مخاطره‌پذیر را دیگر موضوع بررسی شده در نشست امروز برشمرد و تصریح کرد: به پیشنهاد کمیسیون اقتصادی مقرر شد که شرکت مخاطره پذیر نیز در بازار سرمایه پذیرفته شود. همچنین مقرر است در بازه زمانی  یک ماهه آینده با همکاری مرکز پژوهش‌ها، کمیسیون اقتصادی و معاونت علمی و فناوری طرح تشکیل شرکت مخاطره پذیر اقتصاد ایران، با مشارکت معاونت علمی و فناوری نهایی و عملیاتی شود.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس اضافه کرد: در این جلسه کارگروهی مشترکی میان کمیسیون اقتصادی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای رصد موضوعات مرتبط با این حوزه تشکیل شد. مجموعه این اقدامات برنامه میان مدت و بلند مدت کمیسیون برای کمک به اقتصاد دانش بنیان خواهد بود.

اخبار مرتبط:
چه کنیم که یارانه نقدی ما قطع نشود؟
چه کنیم که یارانه نقدی ما قطع نشود؟

امسال تا قبل از شهریور میزان درآمد و حجم سرمایه خانوارها مورد بازبینی و ارزیابی مجدد قرار می‌گیرد و بخشی از خانوارها با افزایش ارزش ریالی اموال از فهرست یارانه بگیران حذف شده و بعضی هم ممکن است جابجایی دهک برای آنها اتفاق بیفتد.

فکر می‌کنند با کُند کردن اینترنت، مَردم سراغ ابزار‌های داخلی می‌روند
فکر می‌کنند با کُند کردن اینترنت، مَردم سراغ ابزار‌های داخلی می‌روند

رئیس کمیسیون نوآوری و تحول و بهره وری اتاق بازرگانی، درباره تلاش وزارت ارتباطات برای اجرا صد درصدی شبکه ملی اینترنت اظهار داشت: ما چیزی به نام زیرساخت ملی اینترنت را نیاز داریم و در ذات خود چیز بدی نیست. مشکل اینجاست که یک طرز فکر اشتباهی وجود دارد که عده‌ای معتقدند باید اینترنت جهانی را محدود کنیم. طبق اسناد مرکز ملی فضای مجازی گفته شده است که حدوداً پهنای باند داخلی ۷۰ درصد و خارجی ۳۰ درصد باشد.

قیمت بنزین آنلاین / ۱۰ لیتر ۶۹ هزار تومان
قیمت بنزین آنلاین / ۱۰ لیتر ۶۹ هزار تومان

اگر در راه مانده باشید یا حوصله سر زدن به پمپ بنزین نداشته باشید برخی شرکت‌ها بنزین را به صورت آنلاین سفارش می‌گیرند و ارسال می‌کنند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است