کد خبر : 185555
انتشار : 2022/03/25 - 11:42
دسته‌بندی : اجتماعی، اخبار ویژه
چاپ

تردد ۴۴ میلیون در نوروز 1401

فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به افزایش حجم ترددها در نوروز ۱۴۰۱ گفت: حجم ترددها امسال ۴۴ درصد افزایش یافته و به ۴۴ میلیون تردد رسیده است.

تردد ۴۴ میلیون در نوروز 1401

به گزارش مدارا، سردار حسین اشتری با اشار به وضعیت ترددها اظهار کرد: تمام مسیرها باز است و مسیری که مسدود باشد نداریم. به علت شرایط جوی و آب و هوا سفر به جنوب کشور بیشتر شده است و خواسته ما از رانندگان رعایت نکات ایمنی و توجه بیشتر به سرعت مطمئنه است.

وی افزود: به علت موج برگشت مسافران جاده چالوس در مسیر شمال به جنوب امروز یکطرفه خواهد شد. همچنین موج دوم سفرها نیز درحال آغاز است. در چند روز گذشته  ۴۴ میلیون تردد ثبت شده که این عدد افزایش  بیش از ۴۰  درصدی نسبت به سال گذشته را نشان می‌دهد.

رییس پلیس کشور اضافه کرد: به دلیل رعایت قوانین و نکات ایمنی وضعیت در مقایسه با سال قبل نسبتا بهتر است اما همچنان نگران تصادفات و حوادث هستیم و رانندگان باید توجه لازم را داشته باشند.

اخبار مرتبط:
تشکیل پرونده قضایی برای غرق‌شدن ۵ جوان در رامسر
تشکیل پرونده قضایی برای غرق‌شدن ۵ جوان در رامسر

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان رامسر در پی غرق شدن ۵ جوان آران و بیدگل در سواحل این شهرستان اظهار کرد: از حیث رسیدگی قضایی نیز، پرونده‌ای در دادسرای عمومی و انقلاب رامسر برای بررسی قصور و تقصیر احتمالی خاطیان تشکیل و با دقت، سرعت و قاطعیت در حال بررسی ابعاد فنی و حقوقی موضوع است و نتایج آن به استحضار عموم مردم شریف خواهد رسید.

پیراهن پرسپولیس باعث جدایی یک زوج شد!
پیراهن پرسپولیس باعث جدایی یک زوج شد!

ماجرایی عجیب از سبزوار در فضای مجازی خبرساز شده است.

گرمای هوا ادارات خوزستان را در روز چهارشنبه دورکار کرد
گرمای هوا ادارات خوزستان را در روز چهارشنبه دورکار کرد

با اعلام استانداری خوزستان ساعت کاری ادارات استان در روز دوشنبه کاهش پیدا کرد و فعالیت ادارات در روز چهارشنبه به صورت دورکاری است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است