کد خبر : 185339
انتشار : ۱۴۰۱/۰۱/۰۲ - 11:01
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

واکنش آمریکا به احتمال توافق در وین

​سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در نشست خبری تصریح کرد که در مذاکرات رفع تحریم‌ها در وین توافق نه قریب‌الوقوع است و نه قطعی.

واکنش آمریکا به احتمال توافق در وین

به گزارش مدارا، اظهارات سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در حالی مطرح می شود که وزیر امور خارجه کشورمان در گفتگوی تلفنی با همتای عراقی اعلام کرد که به مرحله نهایی توافق نزدیک هستیم.

وی افزود: در اندک موضوعات بسیار مهم باقیمانده، ابتکاراتی را از طریق هماهنگ کننده اتحادیه اروپا به آمریکا ارائه کرده ایم. اکنون این طرف آمریکایی است که باید حسن نیت ادعایی خود را در عمل نشان دهد.

اخبار مرتبط:
مدودف: مادورو به احتمال زیاد عفو خواهد شد
مدودف: مادورو به احتمال زیاد عفو خواهد شد

معاون شورای امنیت روسیه گفت رئیس جمهور بازداشت شده ونزوئلا احتمالاً مورد عفو قرار خواهد گرفت، اگر نه توسط ترامپ، بلکه توسط رئیس جمهور بعدی آمریکا.

جزیره جفری اپستین کجاست و دقیقاً چه اتفاقی در آن افتاد؟
جزیره جفری اپستین کجاست و دقیقاً چه اتفاقی در آن افتاد؟

پم باندی، دادستان کل پیشین دولت دونالد ترامپ، چندی پیش گفته بود که وزارت دادگستری آمریکا قصد دارد اسناد بیشتری (گزارش پروازها و اطلاعات دیگر) از پرونده جفری اپستین، مجرم جنسی محکوم‌شده، را منتشر کند.

شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل در بالاترین سطح آماده‌باش در برابر هرگونه حمله احتمالی انصارالله یمن قرار دارد
شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل در بالاترین سطح آماده‌باش در برابر هرگونه حمله احتمالی انصارالله یمن قرار دارد

ارتش اسرائیل با قرار دادن سامانه‌های پدافندی در وضعیت هشدار کامل، احتمال واکنش انصارالله یمن به تشدید تنش‌ها با ایران را جدی ارزیابی کرده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است