کد خبر : 185305
انتشار : ۱۴۰۱/۰۱/۰۱ - 10:34
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

ترافیک سنگین در مسیر شمال کشور

رئیس مرکز مدیریت راه های مازندران با اشاره به ترافیک نیمه سنگین در محورهای هراز و کندوان، وضعیت این محورها را مه آلود اعلام کرد.

ترافیک سنگین در مسیر شمال کشور

به گزارش مدارا، سید محسن هاشمی اظهار داشت: طبق گزارش‌های دریافتی از راهداران و سامانه‌های هوشمند وضعیت تردد و ترافیک در محور کندوان مسیر جنوب به شمال محدوده پل زنگوله و سیاه بیشه و مسیر جنوب به شمال محور هراز محدوده وانا نیمه سنگین است.

وی با بیان اینکه تردد در محورهای سوادکوه، کیاسر و کناره به صورت عادی و روان جریان دارد، افزود: از نظر جوی شاهد مه گرفتگی در محور کندوان محدوده هزارچم و محور کیاسر محدوده اسکات هستیم.

هاشمی گفت: همچنین در اکثر محورهای استان بارندگی وجود دارد و محورهای فرعی لاسم – ارجمند و وازک – بلده به دلیل نبود ایمنی مسدود هستند.

اخبار مرتبط:
افزایش ۶۰ درصدی قیمت کتاب‌های درسی
افزایش ۶۰ درصدی قیمت کتاب‌های درسی

وزارت آموزش و پرورش به اخبار منتشر شده درخصوص افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب‌های درسی، مبتنی بر گفتگو با فعالان آموزشی، واکنش نشان داد.

نحوه اجرای طرح ترافیک موتورسیکلت‌ها اعلام شد
نحوه اجرای طرح ترافیک موتورسیکلت‌ها اعلام شد

معاون اجتماعی پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به اجرای آزمایشی طرح ترافیک موتورسیکلت‌ها گفت: تصادفات فوتی موتورسیکلت‌سواران امسال نسبت به سال گذشته ۴۹ درصد افزایش یافته است.

سرقت سنگ قبر یک هنرمند از قطعه هنرمندان
سرقت سنگ قبر یک هنرمند از قطعه هنرمندان

سارق سنگ قبرهای بهشت زهرا بعد از دستگیری گفت: دور سنگ قبرها را می تراشیدیم و پلاستیک می‌کشیدیم و می‌بردیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است