کد خبر : 185028
انتشار : ۱۴۰۰/۱۲/۲۶ - 10:26
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

سخنگوی سپاه: ایران دیگر کشور جهان سومی نیست

سردار رمضان شریف اظهار کرد: رسانه‌های معاند و دشمنان ایران در روز‌های اخیر به طور صریح اعلام کردند که ایران دیگر جزو کشور‌های جهان سوم نیست، چراکه دانشمندان برجسته‌ای در حوزه‌های مختلف دارد و این ادعا که قصد نابود کردن اسرائیل را دارد، قابل تامل است و فقط یک شعار نیست.

سخنگوی سپاه: ایران دیگر کشور جهان سومی نیست

به گزارش مدارا، سردار رمضان شریف، رئیس ستاد انتفاضه و قدس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در این جلسه با اشاره به این که همه مشکلاتی که در جهان اسلام شاهد هستیم، به نوعی با طراحی و برنامه‌ریزی رژیم صهیونیستی اتفاق افتاده است، گفت: یکی از معیارهای سنجش مسلمان واقعی بودن، میزان مقابله و مخالفت با این رژیم غاصب است که در ذهن، عمل و رفتار مسلمانان شکل گرفته است.

وی ادامه داد: صهیونیست‌ها با برداشت خاصی که از برتری خود به لحاظ دین، نژاد و غیره دارند، دیگران را به حساب نمی‌آورند و با استقرار در یکی از نقاط حساس جغرافیایی که می‌تواند بر جهان اسلام فشار بیاورد، درصدد تسلط بر منطقه و مسلمانان بودند، اما وقوع انقلاب اسلامی در ایران، بزرگترین هدف آنها را که به فراموشی سپردن مساله فلسطین و اشغال این سرزمین بود را به چالش کشید و روز قدس موجب شد، پرونده اشغالگری رژیم صهیونیستی هر ساله مورد واکاوای قرار گرفته و در نتیجه اسرائیل در بزرگ‌ترین هدف خود که به فراموشی سپردن اشغال فلسطین بود، ناکام بماند.

رئیس ستاد انتفاضه و قدس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با تاکید بر اینکه برگزاری روز قدس و آگاهی‌بخشی که در پرتو آن صورت می‌گیرد، آثار و برکات غیرقابل انکاری داشته است، اظهار داشت: هر سال همزمان با روز قدس، بزرگ‌ترین راهپیمایی‌ها و تجمعات در جهان اتفاق افتاده است و همین مسئله به‌تدریج شرایط را به نفع مردم مظلوم و مبارز فلسطین تغییر داده است.

شریف با بیان اینکه رژیم صهیونیستی امروز در شرایط خوبی قرار ندارد و امسال فضای روز قدس متفاوت خواهد بود، تصریح کرد: مسئله فلسطین در همه ابعاد، هم به لحاظ آگاهی‌بخشی جهانی و هم در کمک‌رسانی، رو به جلو حرکت کرده است و امروز شرایط به گونه‌ای شده که خود صهیونیست‌ها، اعتراف می‌کنند که دیگر قادر به مقابله با مردم با انگیزه و مصمم فلسطین نیستند و در مقابل آگاهی، توان نظامی و موشک‌های آنها ناتوان شده‌اند.

وی با اشاره به نقش ایران و اهمیت روز جهانی قدس، خاطرنشان کرد: رسانه‌های معاند و دشمنان ایران در روزهای اخیر به طور صریح اعلام کردند که ایران دیگر جزو کشورهای جهان سوم نیست، چراکه دانشمندان برجسته‌ای در حوزه‌های مختلف دارد و این ادعا که قصد نابود کردن اسرائیل را دارد، قابل تامل است و فقط یک شعار نیست.

در ادامه این جلسه، هر یک از اعضای حاضر ضمن تشریح و بررسی وضعیت فعلی رژیم صهیونیستی و تحولات اخیر در سرزمین‌های اشغالی، برنامه‌ها و پیشنهادات خود را در خصوص برگزاری مراسم روز جهانی قدس ارائه کردند.

اخبار مرتبط:
عراقچی: ایران آماده فصل جدیدی در روابط با اروپا است
عراقچی: ایران آماده فصل جدیدی در روابط با اروپا است

وزیر خارجه کشورمان در یادداشتی در روزنامه لوپوئن فرانسه خطاب به اروپایی ها نوشت: زمان در حال اتمام است. نحوه واکنش ما در این مقطع حساس، آینده روابط ایران و اروپا را - بسیار فراتر از آنچه خیلی‌ها انتظار دارند- تعیین می‌کند. ایران آماده ورود به فصل جدیدی در روابط است.

ماجرای خبر سفر فوری عراقچی به امارات!
ماجرای خبر سفر فوری عراقچی به امارات!

برخلاف ادعای برخی رسانه های داخلی، تیم مذاکره کننده ایران پس از اتمام مذاکرات تا ساعتی دیگر راهی تهران می‌شود و برنامه ای برای سفر به امارات یا کشور دیگر ندارد.

عراقچی: از نظر ما غنی‌سازی باید ادامه یابد و جای مصالحه نیست
عراقچی: از نظر ما غنی‌سازی باید ادامه یابد و جای مصالحه نیست

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به نتایج دور چهارم مذاکرات تصریح کرد: از نظر ما غنی سازی یک موضوعی است که حتما باید ادامه یابد و جای مصالحه وجود ندارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است