کد خبر : 184451
انتشار : ۱۴۰۰/۱۲/۲۲ - 11:21
دسته‌بندی : سیاسی، بین الملل
چاپ

اروپا و آمریکا دست از تعلل بردارند/ هنوز متن توافق نهایی در وین وجود ندارد

یک کارشناس سیاسی حاضر در مذاکرات وین با تاکید بر اینکه متن مذاکرات هنوز نهایی نشده است، از طرف‌های اروپایی و آمریکا خواست تا از طولانی کردن روند رایزنی‌ها بپرهیزند.

اروپا و آمریکا دست از تعلل بردارند/ هنوز متن توافق نهایی در وین وجود ندارد

به گزارش مدارا، سید محمد مرندی، کارشناس و تحلیلگر سیاسی با انتشار پیامی در حساب کاربری خود در توئیتر از آمریکا و سه کشور اروپایی طرف برجام، یعنی انگلیس، فرانسه و آلمان خواست تا دست از طولانی کردن روند مذاکرات وین بردارند.

وی نوشت: من تعجب می‌کنم که به نظر می‌رسد برخی از روزنامه‌نگاران فکر می‌کنند که مذاکرات وین به نتیجه نهایی رسیده است. هنوز متن توافق شده نهایی وجود ندارد. ما به خط پایان نزدیک شده‌ایم و ایالات متحده و سه کشور اروپایی باید دست از تعلل کردن مانند بچه‌ها بردارند.

مذاکرات ایران و سایر طرف‌های برجام در وین که با حضور غیرمستقیم آمریکا و با هدف رفع تحریم‌های ایران و بازگشت واشنگتن به توافق برگزار می‌شود چند روزی است که به‌طور موقت متوقف شده است.

اخبار مرتبط:
استیضاح وزیر نیرو در مجلس کلید خورد
استیضاح وزیر نیرو در مجلس کلید خورد

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی از کلید خوردن استیضاح عباس علی آبادی وزیر نیرو با ۱۵ امضا خبر داد.

مهاجرانی: از موضوع ارسال پیامک‌های حجاب در اصفهان و تهران اطلاعی ندارم، اما پیگیری می‌کنم
مهاجرانی: از موضوع ارسال پیامک‌های حجاب در اصفهان و تهران اطلاعی ندارم، اما پیگیری می‌کنم

فاطمه مهاجرانی درخصوص ارسال پیامک‌های حجاب در تهران و اصفهان گفت: من اطلاعی از این موضوع ندارم‌.

سخنگوی دولت: وجود خراب‌کاری در حادثه انفجار در بندر شهید رجایی تا الان رد شده
سخنگوی دولت: وجود خراب‌کاری در حادثه انفجار در بندر شهید رجایی تا الان رد شده

سخنگوی دولت گفت: براساس بررسی ها و تحقیقات انجام شده، احتمال خرابکاری در بندر شهید رجایی تا الان رد شده است و احتمالا قصور انسانی بوده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است