کد خبر : 184433
انتشار : ۱۴۰۰/۱۲/۲۲ - 10:42
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

«بهادری جهرمی» دبیر هیأت دولت شد

معاون اول رئیس‌جمهور، علی بهادری جهرمی را به عنوان دبیر هیأت دولت منصوب کرد.

«بهادری جهرمی» دبیر هیأت دولت شد

به گزارش مدارا،«علی بهادری جهرمی» سخنگو و رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت، با حکم «محمد مخبر» معاون اول رئیس‌جمهور، با حفظ سمت، «دبیر هیأت دولت» شد.

در حکم مخبر خطاب به بهادری جهرمی آمده است: «نظر به تعهد، شایستگی و تجربیات ارزنده و سوابق مفید، به استناد ماده ۱۹ آیین‌نامه داخلی هیأت دولت مصوب ۱۳۶۸.۹.۸، جنابعالی را به سمت «دبیر هیئت دولت» منصوب می‌کنم. امید است با اتکال به الطاف خداوند متعال، ضمن بهره‌گیری از توانایی‌های همکاران و کارشناسان محترم داخل و خارج دولت و اهتمام لازم در سایه تعامل و همکاری همکاران و با رعایت اصول «عدالت‌محوری»، «انقلابی‌گری»، «مردم‌داری»، «پاکدستی و فساد ستیزی» و « قانون‌مداری» دولت مردمی، در انجام مسئولیت محوله موفق و مؤید باشید».

بهادری جهرمی که عنوان جوانترین عضو کابینه را دارد، آبان ماه امسال به عنوان سخنگو و رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت منصوب شده بود.

وی دانش آموخته دکتری حقوق عمومی از دانشگاه تهران و عضو هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس است که مدیریت گروه حقوق عمومی مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام و ریاست مرکز وکلا و کارشناسان رسمی قوه قضاییه و همچنین عضویت در شورای عالی حقوقی دانشگاه آزاد اسلامی را در کارنامه‌اش دارد.

اخبار مرتبط:
چرا معاونت سیاسی وزارت کشور در آستانه یک تغییر پارادایمی است؟
چرا معاونت سیاسی وزارت کشور در آستانه یک تغییر پارادایمی است؟

برای دهه‌ها، سیاست داخلی ایران بر پایه الگوهای کلاسیک جامعه‌شناسی سیاسی تحلیل می‌شد؛ صنف، طبقه، گروه اجتماعی سازمان‌یافته. این مدل‌ها زمانی کارآمد بودند که جامعه ساختارمند، قابل پیش‌بینی و مبتنی بر نهادهای رسمی بود. اما امروز، این الگوها فروپاشیده‌اند. اصناف دیگر قدرت بسیج گذشته را ندارند، طبقات اجتماعی سیال شده‌اند و نیروهای اجتماعی کلاسیک جای خود را به شبکه‌های غیررسمی، پراکنده و دیجیتال داده‌اند. جامعه امروز نه در قالب «طبقه» که در قالب «شبکه» رفتار می‌کند؛ شبکه‌هایی که مرزهایشان نامرئی است و قواعدشان مستقل از نهادهای رسمی. در کنار این تحول، محیط‌های جدیدی برای سیاست‌ورزی ظهور کرده‌اند.

فعال اصولگرا: مذاکرات فقط «تنفس مصنوعی» است/ مشکل مردم تحریم و مرغ و گوشت نیست، له شدن «کرامت» است
فعال اصولگرا: مذاکرات فقط «تنفس مصنوعی» است/ مشکل مردم تحریم و مرغ و گوشت نیست، له شدن «کرامت» است

فعال سیاسی اصولگرا می گوید: نارضایتی مردم فقط در نداشتن «نان، سبزی، رب گوجه فرنگی، گوشت، مرغ و ماهی و…» نیست، که نفوذی‌های داخلی و خارجی آدرس غلطی را به مردم القاء می‌کنند، بلکه چون مردم ما فرهنگی، دیندار و دوستدار نظام اسلامی هستند، توجه‌شان بیشتر به توهین به «کرامت»، نادیده گرفتن «حقوق شهروندی» و نیز «تعیین سرنوشت توسط خودشان» توسط بی‌تدبیری مجریان و باند فساد است.

آزادارمکی، جامعه شناس: با سانسور و کنترل نمی‌شود جامعه را اداره کرد
آزادارمکی، جامعه شناس: با سانسور و کنترل نمی‌شود جامعه را اداره کرد

آزاد ارمکی با تأکید بر اینکه چگونه می‌توان جامعه را از خشونتِ مکرر به فردای دوباره دعوت کرد، گفت: طبقه متوسط باید به دموکراسی و مشارکت تن دهد و از آن دفاع کند و در عین حال با مشارکت سیاسی، کاهش نابرابری را دنبال کند و طبقه پایین جامعه را به کنش مدنی برای توسعه دعوت کند. در این صورت است که فعل جمعی رخ می‌دهد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است