کد خبر : 184356
انتشار : 2022/03/12 - 21:33
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

مگر کی‌یف نابود شود که روسیه بخواهد آن را تصرف کنید

رئیس‌جمهور اوکراین با وجود پیشروی ارتش روسیه به سمت کی‌یف اعلام کرد که روسیه نمی‌تواند کنترل پایتخت را در دست بگیرد، مگر اینکه آن را به طور کامل نابود کند.

مگر کی‌یف نابود شود که روسیه بخواهد آن را تصرف کنید

به گزارش مدارا،«ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین امروز شنبه در سخنانی گفت که روسیه نمی‌تواند کنترل پایتخت را در دست بگیرد، مگر اینکه آن را به طور کامل نابود کند.

زلنسکی این اظهارات را  در حالی مطرح می‌کند که برخی گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا از پیشروی نیروهای روسیه طی ۲۴ ساعت اخیر در خاک اوکراین خبر داده و گفته‌اند که این نیروها به فاصله ۱۴ تا ۴۰ کیلومتری کی‌یف، پایتخت اوکراین رسیده‌اند.

تصاویر دریافتی از ماهواره در صبحگاه جمعه، ۱۱ مارس، تغییرات عمده در آرایش نظامی و چگونگی حرکت و استقرار کاروان بزرگ نظامی روسیه به سوی کی‌یف را نشان می‌دهد.

رئیس‌جمهور اوکراین امروز همچنین گفته که «ما به سامانه‌های ضد موشکی نیاز داریم و آماده پرداخت هزینه برای آنها هستیم».

رئیس جمهور اوکراین هم‌چنین با انتشار یک ویدئو جدید در شبکه‌های اجتماعی خطاب به مردم کشورش گفته ارتش روسیه بیشترین تلفات خود را در دهه‌های اخیر متحمل شده‌ است.

ولودیمیر زلنسکی گفته “در این مدت ۳۱ گردان از ارتش روسیه را از کار انداخته‌ایم.”

او خواستار آزادی فوری شهردار ماریوپل شده که گفته می‌شود توسط نیروهای روسی ربوده شده است و گفته در این مورد با رهبران فرانسه و آلمان صحبت کرده است.

همچنین زلنسکی گفته اوکراین با کمیسیون اروپا برای پیگیری سریع عضویت خود در اتحادیه اروپا همکاری می‌کند.

این در حالی است که اوکراین می‌گوید نیروهای روسیه حومه شرقی شهر ماریوپل را تصرف کرده‌اند.

شهر ماریوپل، در جنوب شرقی اوکراین، به محاصره درآمده و یکی از اهداف اصلی روسیه بوده و ساکنانش تحت آتش توپخانه روسیه به سر می‌برند.

کمبود غذا و آب و قطع برق در ماریوپل باعث شده که وضع آن را “فاجعه بار” توصیف کنند.

مقام‌های اوکراینی به دنبال ایجاد مجاری بشردوستانه برای تخلیه شهروندان از شهر بودند، اما می‌گویند روسیه مانع از همه تلاش‌هایی شده که برای کمک به کسانی که در شهر گرفتار شده‌اند انجام گرفته است.

اخبار مرتبط:
توافق فوری حماس با ترامپ
توافق فوری حماس با ترامپ

حماس با اعلام موافقت با نقشه راه مرحله دوم طرح ترامپ، بر آتش‌بس پایدار، خروج کامل نیروهای اسرائیلی از غزه و آغاز بازسازی تأکید کرد و از میانجی‌ها خواست تل‌آویو را به اجرای تعهداتش وادار کنند.

ترامپ مشاور حقوقی کاخ سفید را برکنار کرد
ترامپ مشاور حقوقی کاخ سفید را برکنار کرد

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا گفت که «ویل شارف» را به عنوان بالاترین مشاور حقوقی کاخ سفید منصوب کرده و وی از اول سپتامبر (دهم شهریور) کار خود را شروع خواهد کرد.

فردی مسلح در نزدیکی زمین گلف ترامپ در کالیفرنیا بازداشت شد
فردی مسلح در نزدیکی زمین گلف ترامپ در کالیفرنیا بازداشت شد

مقام‌های آمریکایی از بازداشت مردی مسلح در نزدیکی زمین گلف دونالد ترامپ، چند روز پیش از سفر او به جنوب کالیفرنیا خبر دادند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است