کد خبر : 184214
انتشار : 2022/03/11 - 22:18
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

وزیر خارجه ایران: توافق در دسترس است

وزیر امور خارجه کشورمان گفت: توافق در دسترس است اگر طرف آمریکایی واقع بینانه رفتار کند.

وزیر خارجه ایران: توافق در دسترس است

به گزارش مدارا، حسین امیرعبداللهیان در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت:

« با آقای جوزف بورل گفتگوی مفید و سازنده ای داشتم.

تلاش ها برای رسیدن به یک توافق خوب و پایدار در جریان است. توافق در دسترس است اگر طرف آمریکایی واقع بینانه و همراه با تداوم و با ثبات‌قدم رفتار کند.

نتیجه مذاکرات وین را توافق جمعی تعیین می کند و نه رویکرد یک جانبه! تلاش مشترک نیاز است. این منطق و عقلانیت است که باید غلبه داشته باشد.»

اخبار مرتبط:
آقای شهردار عکسش با پزشکیان را دستکاری کرد
آقای شهردار عکسش با پزشکیان را دستکاری کرد

در جریان برگزاری همایش شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با حضور مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، تصویری از شهردار نصیرشهر با پزشکیان منتشر شده که ظاهراً به مذاق شهردار خوش نیامده است.

واکنش مجلس به خبر خرید تجهیزات نظامی از چین
واکنش مجلس به خبر خرید تجهیزات نظامی از چین

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس خبر مخالفت این نهاد با خرید تجهیزات و تسلیحات نظامی از چین را تکذیب کرد و گفت فرآیند خرید تجهیزات دفاعی مشخص است.

تهدید فدراسیون فوتبال توسط نماینده تبریز!
تهدید فدراسیون فوتبال توسط نماینده تبریز!

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی درباره مباحث مطرح شده اخیر پیرامون تیم فوتبال تراکتور گفت: در صورت مشاهده بی‌عدالتی در حق تراکتور ساکت نخواهیم بود و خواسته میلیون‌ها هوادار این تیم را در مجلس فریاد خواهیم زد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است