کد خبر : 184202
انتشار : ۱۴۰۰/۱۲/۲۰ - 22:02
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

مشکل اصلی نظام این است که برخی مدیران میانی به اسلام اعتقاد ندارند

آیت اله فرحانی گفت: مشکل اصلی نظام این است که برخی مدیران میانی به اسلام اعتقاد ندارند و به نسخه غربی اقتصاد و فرهنگ ارتباطات و فضای مجازی اعتقاد دارند.

مشکل اصلی نظام این است که برخی مدیران میانی به اسلام اعتقاد ندارند

به گزارش مدارا، آیت اله عبدالکریم فرحانی در سخنرانی پیش از خطبه‌های نمازجمعه دزفول در مصلای امام علی(ع) این شهر افزود: آمریکا دنبال تفاهم با ایران است و باید مطالبات ما را بدهد.

وی با بیان اینکه اکنون فقط ۲ قطب حق و باطل، خودی و غیرخودی داریم، ادامه داد: رفع تبعیض، ایجاد اشتغال،  تحقق عدالت و مبارزه با فساد توسط دولت انقلابی محقق می‌شوند.

نماینده مردم خوزستان در خبرگان رهبری گفت: مشکل اصلی نظام این است که برخی مدیران میانی به اسلام اعتقاد ندارند و به نسخه غربی اقتصاد و فرهنگ ارتباطات و فضای مجازی اعتقاد دارند.

وی به بیانات مقام معظم رهبری با اعضای این مجلس اشاره کرد و افزود: درخصوص فرهنگ در فضای مجازی مشکل نرم افزاری داریم که مقام معظم رهبری از طلبه‌ها خواستند در این فضاها فعالیت کنند و در جنگ نرم شیوه‌ها را عوض کنند.

آیت الله فرحانی با بیان اینکه درخصوص مسائل فرهنگی از ظرفیت ملی نیز استفاده خواهد شد، گفت: در سال‌های گذشته که پیگیر مطالبات مردم دزفول درخصوص اشتغال و فرهنگ بودیم خواستار حضور رئیس جمهوری شدیم ولی محقق نشد.

وی افزود: برای نخستین  بار سه روز آیت الله رئیسی رئیس جمهور در اختیار خبرگان بود و با حضور وزیران مختلف به مطالبات نمایندگان مردم گوش دادند.

عضو خبرگان رهبری بیان کرد: مقام معظم رهبری سه بار در سال‌های ۸۵، ۹۵ و ۱۴۰۰ به علت اینکه مسوولان حرف ایشان را اجرا نکردند از مردم خوزستان عذرخواهی کردند.
وی بر ضرورت تحقق گام دوم انقلاب تاکید کرد و گفت: استقرار نظام اجرایی فعال برای تحقق گام دوم انقلاب ضروری است

اخبار مرتبط:
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند

میرسلیم گفت: آگاه کردن دقیق و صادقانه مردم برای پرهیز مطلق از پیام رسان‌های بیگانه بهترین راهکار است والا ادامه وضع موجود به ضرر همه خواهد بود جز اسرائیل.

علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است
علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، گفت: گروسی آدم دروغگو و گزارشگر خائن و وابسته به رژیم صهیونیستی است که آتش فتنه صهیونیسم علیه ایران را برافروخت.

‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است
‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است

رهبر شیعیان بحرین گفت: حمله به امام خامنه‌ای با هرگونه کلمه یا تهدید توهین‌آمیز، اهانت به تمام امت، مقدسات آن و جایگاه فقه پرهیزگار، حکیم، مخلص و مقدس به شمار می‌آید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است