کد خبر : 184202
انتشار : ۱۴۰۰/۱۲/۲۰ - 22:02
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

مشکل اصلی نظام این است که برخی مدیران میانی به اسلام اعتقاد ندارند

آیت اله فرحانی گفت: مشکل اصلی نظام این است که برخی مدیران میانی به اسلام اعتقاد ندارند و به نسخه غربی اقتصاد و فرهنگ ارتباطات و فضای مجازی اعتقاد دارند.

مشکل اصلی نظام این است که برخی مدیران میانی به اسلام اعتقاد ندارند

به گزارش مدارا، آیت اله عبدالکریم فرحانی در سخنرانی پیش از خطبه‌های نمازجمعه دزفول در مصلای امام علی(ع) این شهر افزود: آمریکا دنبال تفاهم با ایران است و باید مطالبات ما را بدهد.

وی با بیان اینکه اکنون فقط ۲ قطب حق و باطل، خودی و غیرخودی داریم، ادامه داد: رفع تبعیض، ایجاد اشتغال،  تحقق عدالت و مبارزه با فساد توسط دولت انقلابی محقق می‌شوند.

نماینده مردم خوزستان در خبرگان رهبری گفت: مشکل اصلی نظام این است که برخی مدیران میانی به اسلام اعتقاد ندارند و به نسخه غربی اقتصاد و فرهنگ ارتباطات و فضای مجازی اعتقاد دارند.

وی به بیانات مقام معظم رهبری با اعضای این مجلس اشاره کرد و افزود: درخصوص فرهنگ در فضای مجازی مشکل نرم افزاری داریم که مقام معظم رهبری از طلبه‌ها خواستند در این فضاها فعالیت کنند و در جنگ نرم شیوه‌ها را عوض کنند.

آیت الله فرحانی با بیان اینکه درخصوص مسائل فرهنگی از ظرفیت ملی نیز استفاده خواهد شد، گفت: در سال‌های گذشته که پیگیر مطالبات مردم دزفول درخصوص اشتغال و فرهنگ بودیم خواستار حضور رئیس جمهوری شدیم ولی محقق نشد.

وی افزود: برای نخستین  بار سه روز آیت الله رئیسی رئیس جمهور در اختیار خبرگان بود و با حضور وزیران مختلف به مطالبات نمایندگان مردم گوش دادند.

عضو خبرگان رهبری بیان کرد: مقام معظم رهبری سه بار در سال‌های ۸۵، ۹۵ و ۱۴۰۰ به علت اینکه مسوولان حرف ایشان را اجرا نکردند از مردم خوزستان عذرخواهی کردند.
وی بر ضرورت تحقق گام دوم انقلاب تاکید کرد و گفت: استقرار نظام اجرایی فعال برای تحقق گام دوم انقلاب ضروری است

اخبار مرتبط:
گروسی: احتمال یک درگیری هسته‌ای وجود دارد
گروسی: احتمال یک درگیری هسته‌ای وجود دارد

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با اشاره به عطش رو به فزون هسته‌ای شدن در میان کشورها هشدار داد که جهان ممکن است روزی شاهد ظهور ۲۵ قدرت هسته‌ای باشد.

خبرنگار آمریکایی: اسنپ‌بک زیرنظر عراقچی در آستانه توافق است
خبرنگار آمریکایی: اسنپ‌بک زیرنظر عراقچی در آستانه توافق است

لارنس نورمن در ادعایی پرونده اسنپ‌بک علیه ایران را با تلاش‌های وزیر امور خارجه در شُرُف توافق دانسته است.​

بحث درباره سریال سووشون به صحن علنی مجلس رسید
بحث درباره سریال سووشون به صحن علنی مجلس رسید

نماینده بویر احمد و دنا در مجلس با انتقاد از سریال سووشون گفت که متاسفانه در سریال سووشون با سهل یا عمد بر تاریخ و فرهنگ و احساسات قوم بزرگ لر زخم زده شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است