کد خبر : 181820
انتشار : ۱۴۰۰/۱۲/۱۶ - 12:16
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

اُمیکرون در کشور رو به افول / امکان تغییر شرایط پس از نوروز

اُمیکرون در کشور رو به افول / امکان تغییر شرایط پس از نوروز

به گزارش مدارا، مسعود مردانی  با اشاره به اینکه آمارها در زمینه مبتلایان امیکرون شدیدا رو به افول است، گفت: ان‌شاءالله کم‌کم این سویه در حال جمع شدن است و تخت‌های بیمارستانی نیز در حال خالی شدن است.

او با اشاره به کاهش بار مراجعات به مراکز درمانی، تصریح کرد: حجم بیماران سرپایی کاهش یافته است. البته تخت‌های بستری ویژه در اشغال بیماران بدحال است و مرگ و میرهای فعلی هم به دلیل حضور این بیماران در بخش‌های مراقبت ویژه است.

این متخصص بیماری‌های عفونی ضمن مطلوب خواندن شرایط فعلی بیماری در کشور، تاکید کرد: طی روزهای آتی موارد ابتلا و مرگ و میر کمتر هم خواهد شد تا بالاخره مردم یک نفس راحت بکشند.

وی با اشاره به در پیش بودن نوروز و تغییر رفتارهای اجتماعی در این ایام، افرود: ممکن است شرایط پس از نوروز متفاوت شود اما توصیه اکید ما به مردم رعایت پروتکل‌های بهداشتی است. نمی‌توانیم بگوییم مردم به سفر نروند اما باید در این سفرها هم اولویت را موضوع سلامت خود قرار دهند.

اخبار مرتبط:
خدمات پلیس با فناوری‌های نوین سرعت گرفته است
خدمات پلیس با فناوری‌های نوین سرعت گرفته است

معاون فناوری اطلاعات فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: خدمات پلیس با فناوری‌های نوین سرعت گرفته و خدمات غیرحضوری در حال توسعه است.

توسعه گردشگری اصفهان نیازمند همکاری جدی اتاق بازرگانی و بخش دولتی است
توسعه گردشگری اصفهان نیازمند همکاری جدی اتاق بازرگانی و بخش دولتی است

سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان گفت: توسعه گردشگری استان نیازمند همکاری جدی بخش دولتی و خصوصی است و این همکاری می‌تواند به جذب سرمایه‌گذاری و معرفی بهتر ظرفیت‌های گردشگری اصفهان کمک کند.

فرونشست زمین؛ جدی‌ترین تهدید محیط‌زیستی استان اصفهان
فرونشست زمین؛ جدی‌ترین تهدید محیط‌زیستی استان اصفهان

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان با هشدار درباره فرونشست زمین گفت: این پدیده جدی‌ترین تهدید محیط‌زیستی استان است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است