کد خبر : 180340
انتشار : ۱۴۰۰/۱۱/۰۷ - 06:43
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

حضور خاموش سجادی در اردوی تیم ملی

حضور خاموش سجادی در اردوی تیم ملی

به گزارش مدارا، در شرایطی که تمرین تیم ملی روز چهارشنبه با حضور ۱۵ دقیقه ای خبرنگاران رسانه های گروهی برگزار شد. حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان در مرکز ملی فوتبال حضور پیدا کرد.

 

به گزارش فارس، سجادی به همراه رئیس فدراسیون فوتبال در شرایطی در تمرین تیم ملی حضور پیدا کرد که برای دقایقی با اسکوچیچ و بازیکنان به صحت پرداخت.

تیم ملی فوتبال کشورمان فردا به مصاف تیم ملی عراق می رود.

اخبار مرتبط:
مصدومان تصادف محور نجف آباد به ۱۳ نفر رسید
مصدومان تصادف محور نجف آباد به ۱۳ نفر رسید

رئیس مرکز اورژانس استان اصفهان گفت: تعداد مصدومان تصادف مینی بوس و پژو ۲۰۶ در محور نجف آباد به ۱۳ نفر رسید.

معاون شهردار: نمایشگاه «فن‌نما» سکوی هم‌افزایی زیست‌بوم فناوری اصفهان است
معاون شهردار: نمایشگاه «فن‌نما» سکوی هم‌افزایی زیست‌بوم فناوری اصفهان است

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان گفت: سومین نمایشگاه فن‌نما که هم‌زمان با بیست‌وششمین نمایشگاه اتوکام برگزار می‌شود، امسال با محوریت «هوش مصنوعی» تلاش کرده است تا ضمن تقویت ارتباط میان عرضه و تقاضای فناوری، به سکویی برای همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان، نهادهای دولتی و سرمایه‌گذاران تبدیل شود.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای شهر اصفهان: از شهر هوشمند عقب مانده‌ایم/ باید به سمت گفتمان «شهر کوانتومی» حرکت کنیم
رئیس مرکز پژوهش‌های شورای شهر اصفهان: از شهر هوشمند عقب مانده‌ایم/ باید به سمت گفتمان «شهر کوانتومی» حرکت کنیم

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: شهرهای جهان از مفهوم «شهر هوشمند» به سوی «شهر کوانتومی» در حال گذار هستند و اگرچه اصفهان ظرفیت‌های انسانی و علمی بی‌نظیری دارد، اما باید با درک این تحول مفهومی، مسیر توسعه فناورانه خود را بازتعریف کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است