به گزارش مدارا، قیمت انواع گوشت قرمز در ششم بهمن ۱۴۰۰ به شرح زیر است:
|
نام محصول
|
قیمت واحد کیلوگرم (تومان)
|
|
راسته با استخوان گوسفندی
|
۱۵۹,۰۰۰ |
|
ران کامل ممتاز گوسفندی
|
۱۷۱,۰۰۰ |
|
کف دست گوسفندی با ماهیچه
|
۱۵۷,۰۰۰ |
|
ران پاک کرده گوساله
|
۱۶۶,۰۰۰ |
|
سر دست پاک کرده گوساله
|
۱۶۵,۰۰۰ |
|
گردن گوسفندی
|
۱۳۴,۰۰۰ |
|
قلوگاه گوساله
|
۱۴۷,۰۰۰ |
|
گردن گوساله
|
۱۲۹,۰۰۰ |
|
قلم گوساله
|
۱۶,۰۰۰ |
|
سردست گوسفندی
|
۱۳۱,۰۰۰ |
|
ماهیچه گوساله
|
۱۶۳.۰۰۰
|
|
دمبالیچه گوسفندی
|
۸۹,۰۰۰ |
|
نیم شقه سردست گوسفند
|
۱۲۸.۰۰۰
|
|
شقه لاشه گوسفندی
|
۱۲۹,۰۰۰ |
|
نیم شقه ران گوسفندی
|
۱۳۵,۰۰۰ |