کد خبر : 180195
انتشار : ۱۴۰۰/۱۱/۰۳ - 15:26
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

شافعی گنده تر از دهانش حرف زده است

شافعی گنده تر از دهانش حرف زده است

به گزارش مدارا،از خانه ملت، محسن زنگنه در نشست علنی امروز (یکشنبه، ۳ بهمن ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خطاب به هیات رئیسه مجلس نسبت به اظهارات رئیس اتاق بازرگانی در خصوص مجلس ابراز تاسف و عنوان کرد: انتظار داشتیم هیات رئیسه مجلس در برابر این بیانات واکنش نشان دهد.

نماینده مردم تربت حیدریه و مه ولات و زاوه در مجلس، افزود: مجلس یازدهم از زمانی که شروع به کار کرده است بخش عمده ای از مصوباتش در حوزه حمایت از بخش خصوصی، حمایت از تولید و حمایت از بازرگانی بوده است و در همه جلسات کمیسیون های تخصصی، نمایندگان اتاق بازرگانی حضور دارند و خود بنده در جلسات مکرر در خدمت آقای شافعی بوده ایم و اظهارات آن ها را شنیده ایم.

وی تصریح کرد: امروز فردی که خود باید پاسخگو باشد که در جایگاه صدارت بر اتاق بازرگانی چه خدماتی را به تولید، بازرگانی و تجارت داشته است، به جای پاسخگویی به نمایندگان هجمه وارد کند و به نماینده شهرستان خود اساعه ادب کند.

زنگنه تاکید کرد: ای کاش آقای شافعی در خصوص همشهریان خودشان که مافیای زعفران هستند نیز اظهارنظر و علت حمایت خود از این مافیا را بیان می کرد.

علی نیک زادثمرین نایب رئیس مجلس در پاسخ به تذکر زنگنه در خصوص اظهارات رئیس اتاق بازرگانی و اینکه چرا هیات رئیسه واکنشی نسبت به این موضوع نشان نداده است، گفت: مجلس در این خصوص عکس العمل نشان داد و با توجه به اینکه اظهارات آقای شافعی رئیس اتاق بازرگانی در هفته سرکشی به حوزه های انتخابیه بود با عکس العمل مجلس مواجه و این اظهارات تکذیب شد.

وی با بیان اینکه شأن نماینده و شأن رئیس اتاق بازرگانی مشخص است، تصریح کرد: آقای شافعی در قد و قواره ای نیست که بگوید از مجلس پشتیبانی می کند، ایشان اشتباه می کند که از مجلس پشتیبانی می کند. این حرفی که آقای شافعی زده است گنده تر از دهانش است.

نایب رئیس مجلس تصریح کرد: دیدگاه مجلس و کمیسیون های اقتصادی در قبال بخش خصوصی مبرهن و آشکار است. با توجه به اینکه اتاق بازرگانی رسما این اظهارات را تکذیب کرد باور من این نیست که آقای شافعی این سخنان را گفته باشد. اگر چنین سخنانی گفته شده باشد آقای شافعی باید بداند که شان او این نیست و جایگاه و شان نمایندگان مشخص است.

اخبار مرتبط:
۴۸۸۷ حاجی با اتوبوس به اصفهان بازگشتند
۴۸۸۷ حاجی با اتوبوس به اصفهان بازگشتند

مدیرعامل سازمان پایانه‌های مسافربری شهرداری اصفهان از ورود ۴ هزار و ۸۸۷ حاجی به اصفهان از طریق پایانه‌های مسافربری خبر داد.

تاریخ سکوت یونسکو را در برابر تعرض به میراث جهانی ایران از یاد نمی‌برد
تاریخ سکوت یونسکو را در برابر تعرض به میراث جهانی ایران از یاد نمی‌برد

استاندار اصفهان خطاب به دبیرکل یونسکو گفت: در تهاجم بی‌رحمانه رژیم صهیونسیتی به ایران از شما هیچ گفتاری در جهت حمایت از میراث جهانی ایران نشنیدیم اما تاریخ از این سکوت بسیار خواهدگفت.

اتصال ۸۰۰۰ فروشگاه استان اصفهان به طرح ملی کالابرگ الکترونیکی
اتصال ۸۰۰۰ فروشگاه استان اصفهان به طرح ملی کالابرگ الکترونیکی

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان از اتصال بیش از هشت هزار فروشگاه به شبکه ملی اعتبار (طرح کالابرگ الکترونیکی) در سطح استان خبر داد و گفت: فروشگاه‌های متصل به این طرح، کالاهای مورد نیاز خانوارها را براساس اعتبار اختصاص‌ پیدا کرده در قالب کالابرگ ارائه می‌کنند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است