کد خبر : 179866
انتشار : ۱۴۰۰/۱۰/۲۵ - 13:17
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

قیمت انواع مرغ در ۲۵ دی ۱۴۰۰

قیمت انواع مرغ در ۲۵ دی ۱۴۰۰

به گزارش مدارا، قیمت انواع مرغ در بیست و پنجم دی ۱۴۰۰ به شرح زیر است:

نوع مرغ

قیمت(تومان)

ران مرغ بدون پوست بدون دنبالچه چربی سر ساق

۴۲,۹۰۰

مغز ران بدون پوست بدون استخوان

۴۴,۵۰۰

ساق مرغ بدون پوست و سر ساق

۴۸,۵۰۰

سینه مرغ بدون پوست، شش، گردن، بال

۴۹,۵۰۰

سینه مرغ بدون پوست، شش، گردن، بال، بازو

۴۸,۰۰۰

ران و سینه بدون پوست بدون دنبالچه شش گردن بال

۴۲,۱۰۰

بال کبابی ساده – بدون نوک بال

۴۲,۰۰۰

بازوی کبابی ساده

۳۳,۴۰۰

مخلوط بال و بازو کبابی ساده

۳۷,۳۰۰

فیله مرغ

۶۳۹۰۰

گردن مرغ بدون پوست

۱۲,۹۰۰

شنیتسل بدون آرد

۵۱,۸۰۰

جوجه چینی

۶۳,۶۰۰

جوجه کباب بی استخوان و بدون بازو ساده

۵۴,۹۰۰

جوجه کباب بااستخوان ساده

۴۴,۰۰۰

پا چینی ۱۰ عددی مرغ

۴۱,۰۰۰

مرغ کنتاکی

۴۰,۱۰۰

دل مرغ پاک کرده

۱۳,۲۰۰

جگر مرغ

۷,۵۰۰

سنگدان مرغ

۱۲,۹۰۰

پای مرغ

۷,۳۰۰

بلدرچین منجمد بسته ۱۰۰۰گرمی

۹۸,۰۰۰

بلدرچین منجمد بسته ۵۰۰گرمی

۷۲,۰۰۰

بلدرچین کامل تازه(بسته ۱۰۰۰گرمی)

۹۹,۰۰۰

مرغ کامل منجمد، بسته بندی کیسه ای (پوشش کیسه نایلونی)

۲۰,۹۰۰

مرغ کامل تازه، بسته بندی کیسه ای(پوشش کیسه نایلونی)

۳۱,۵۰۰

مرغ کامل تازه پاک شده، بسته بندی بشقابی

۳۰,۰۰۰

تخم مرغ بسته بندی ۱۵ عددی بسته بندی شانه های خمیری شرینگ

۲۲,۵۰۰

تخم مرغ بسته ۲۰ عددی بسته بندی شانه های خمیری شرینگ

۲۸,۷۰۰

تخم مرغ بسته ۱۲ عددی بسته بندی شانه های خمیری شرینگ

۱۲,۹۰۰

تخم مرغ بسته ۹ عددی بسته بندی شانه های خمیری شرینگ

۱۳,۷۰۰

تخم مرغ بسته ۶ عددی بسته بندی شانه های خمیری شرینگ

۹,۹۰۰

اخبار مرتبط:
بوفه غذاهای شاخص محلی اصفهان برای نخستین بار رونمایی شد
بوفه غذاهای شاخص محلی اصفهان برای نخستین بار رونمایی شد

بوفه غذاهای سنتی اصفهان با هدف معرفی دوباره فرهنگ خوراک اصیل این شهر تاریخی رونمایی شد.

عابدی:دختر موتورسوار در شهرک صنعتی دولت‌آباد جان باخت
عابدی:دختر موتورسوار در شهرک صنعتی دولت‌آباد جان باخت

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان گفت: بر اثر برخورد یک دستگاه موتورسیکلت با کامیون در منطقه صنعتی دولت‌آباد اصفهان، دختر جوان ۲۰ ساله‌ای که راکب موتورسیکلت بود در دم جان باخت.

کرم‌زاده:گردشگری خوراک اصفهان نیازمند مشوق است
کرم‌زاده:گردشگری خوراک اصفهان نیازمند مشوق است

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان گفت: مشوق‌هایی برای دغدغه‌مندان گردشگری خوراک اصفهان که به سروغذاهای سنتی می‌پردازند در نظر گرفته شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است