کد خبر : 179504
انتشار : ۱۴۰۰/۱۰/۱۸ - 01:30
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

اظهارا عجیب خاتمی در مورد مذاکرات وین

اظهارا عجیب خاتمی در مورد مذاکرات وین

به گزارش مدارا، آیت‌الله سیداحمد خاتمی شامگاه پنجشنبه در مراسم یادواره شهدای طلاب ساوه و زرندیه در مسجد انقلاب ساوه با اشاره به اهمیت جهاد تبیین در جامعه اظهار داشت: فرهنگ یک کشور برگرفته از مجموعه ارزش‌ها، اعتقادات، بینش‌ها و دانش‌ها است و تلاش در این بخش مصداق بارز جهاد فرهنگی است که حضرت فاطمه زهرا(س) را باید قهرمان جهاد تبیین دانست و حضرت زینب کبری(س) جهاد تبیینی را از مادرمکرم خود فراگرفت و آموخت که این جهاد تبیین ویژگی‌های منحصر به‌فرد و خاصی دارد چرا که حضرت صدیقه طاهره(س) مجاهد دوره غربت امیرمومنان علی(ع) بود و شجاعانه و با استدلال و منطقی از ولایت دفاع کرد که بهترین نوع جهاد است.

وی افزود: جهاد تبیین یک مصداق مهم روشنگری برای بصیرت‌افزایی است تا بدانیم دشمن در کدام میدان در حال فتنه و هجمه است به طوری که امروز دشمنان ما به دنبال اغتشاشات و موج سواری است به طوری که وقتی کارگران یا معلمان برای مطالبات خود اعتراض می‌کنند، دشمن به دنبال کشاندن این اعتراض به تنش و سوار شدن بر این موج است.

خاتمی تصریح کرد: نظام اسلامی با اعتراض و مطالبه‌گری در ساختار مشخص شده هیچ مشکلی ندارد زیرا گاهی اوقات امکان ایجاد برخی نارضایتی‌ها وجود دارد اما ایجاد تنش و بهانه دست دشمن دادن مغایر با سیاست‌های نظام است و مردم هوشیار و با بصیرت نباید بهانه دست دشمن دهند.

امام جمعه موقت تهران ادامه داد: مردم با تمام وجود در صحنه است با این حال دشمن به دنبال اجرایی کردن تز جدایی دین از سیاست است و بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی با تشکیل انقلاب اسلامی این تفکر و تز را شکستند اما برخی ماموریت دارند این تفکر رضاخانی را مجددا احیا کنند.

وی بیان کرد: در حقیقت این جریان و افراد می‌خواهند حوزه را از سیاست و ولایت جدا کنند اما دشمن بداند حوزه همیشه پشتیبان و همراه ولایت بوده و تقویت نظام را واجب و تضعیف آن را حرام می‌داند که این خود یک جهاد تبیین است و سرانجام تحرکات الهی و فعالیت جهاد تبیینی شهادت و دادن جان در راه اسلام است.

خاتمی اضافه کرد: جهاد به مفهوم تلاش گسترده است و تلاش می‌تواند در ابعاد مختلف سیاسی، نظامی، اقتصادی و فرهنگی باشد که مذاکره کنندگان وین که برای دفاع از عزت ایران مذاکره می‌کنند جهادگران عرصه سیاسی هستند چرا که دولت کنونی انگیزه خدمت و گشایش خدمت‌ها را دارد هر چند تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی راهکار حل مشکلات اقتصادی است و باید طوری اقتصاد را ریل‌گذاری کرد که با تکان‌های اقتصادی و التهابات نلرزد و آسیب نبیند.

اخبار مرتبط:
دختر سردارعلی شادمانی: «حجاب استایل» عملیات روانی دشمن است
دختر سردارعلی شادمانی: «حجاب استایل» عملیات روانی دشمن است

مهدیه شادمانی، دختر سردار شهید علی شادمانی گفت: دشمن از ده سال گذشته تاکتیک‌های ویژه‌ای برای حمله به ارزش‌ها و حجاب طراحی کرده و اکنون این نقشه با عناوینی مانند حجاب استایل جلو می‌رود که لازم است مقابل این عملیات روانی رویکرد دفاعی و در عین حال تهاجمی اتخاذ شود.

نبویان، نماینده مجلس: همین الان «عراقچی» در نیویورک مشغول مذاکره است
نبویان، نماینده مجلس: همین الان «عراقچی» در نیویورک مشغول مذاکره است

محمود نبویان گفت: در تمام دولت‌های مذاکرات ادامه داشته است، همین الان آقای عراقچی در نیویورک مشغول مذاکره است، من خبر دارم.

ژاپن هم تحریم‌ها علیه ایران را از سر گرفت/ مسدود شدن دارایی‌های ۱۲۱ فرد و نهاد ایرانی در توکیو
ژاپن هم تحریم‌ها علیه ایران را از سر گرفت/ مسدود شدن دارایی‌های ۱۲۱ فرد و نهاد ایرانی در توکیو

دولت ژاپن امروز (دوشنبه) به دنبال بازگرداندن تحریم‌ها و قطعنامه‌های سازمان ملل علیه ایران ذیل سازوکار اسنپ‌بک، از سرگیری تحریم‌های اقتصادی خود علیه تهران را اعلام کرد. بر اساس این تصمیم، دارایی‌های ۷۸ نهاد و ۴۳ فرد حقیقی ایرانی در ژاپن مسدود خواهد شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است