کد خبر : 178515
انتشار : ۱۴۰۰/۰۹/۲۱ - 11:14
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

نیما کرمی و همسرش در برنامه شب یلدای شبکه یک

نیما کرمی و همسرش در برنامه شب یلدای شبکه یک

به گزارش مدارا، اجرای ویژه برنامه یلدای شبکه یک را امسال نیما کرمی و همسرش بر عهده دارند که در برخی مناسبت‌های مذهبی با یکدیگر به اجرا پرداخته‌اند.

نیما کرمی در توضیح اجرای این ویژه برنامه به بیان کرد: ویژه برنامه شب یلدای شبکه یک را با محور خانواده و به نام «درجه یک» بر عهده دارم که داریوش دلیری تهیه‌کننده آن است.

وی درباره اینکه این ویژه برنامه چند روز خواهد بود، گفت: هنوز به طور دقیق مشخص نیست اما حتماً شب سه شنبه که شب یلداست برنامه داریم و احتمالاً از ساعت ۱۰ شب به بعد شروع خواهد شد.

کرمی درباره اینکه چه وجه تمایزی با دیگر برنامه‌های شبکه‌های دیگر خواهند داشت تا صرفاً به دعوت از سلبریتی ها منتهی نشود گفت: ذات شب یلدا و مهمونی و دورهمی است انچه که شبکه یک در نظر دارد متفاوت از این است که فقط خواننده و بازیگر بیاوریم، ما هم خودمان خانواده هستیم و هم مهمانانمان خانوادگی خواهند بود.

وی در پاسخ به اینکه خودش چه مدل از برنامه سازی را در این دوره می‌پسندد، عنوان کرد: طبعاً با مدیریت جدید صداوسیما هر چقدر هم افزایی بیشتر باشد و هرچه آدم‌های بیشتری در رسانه ملی حضور داشته باشند می‌شود شب یلدای پر و پیمان تری داشته باشیم.

این مجری تلویزیون گفت: باید رسانه را قدرتمند کنیم که مثل اسمش که رسانه ملی است از همه آدم‌ها و اقشار حضور داشته باشند.

اخبار مرتبط:
مشاهده سنجابک درختی برای اولین بار در نائین
مشاهده سنجابک درختی برای اولین بار در نائین

رئیس اداره محیط زیست شهرستان نائین گفت: برای اولین بار حضور گونه سنجابک درختی در پناهگاه حیات وحش عباس آباد نائین بوسیله ثبت تصویر مشاهده شد.

کوثری، نماینده مجلس: آژانس باید آمریکا و اسرائیل را محاکمه کند؛ پس از آن، در مورد اینکه مذاکره انجام شود یا خیر تصمیم‌گیری می‌کنیم
کوثری، نماینده مجلس: آژانس باید آمریکا و اسرائیل را محاکمه کند؛ پس از آن، در مورد اینکه مذاکره انجام شود یا خیر تصمیم‌گیری می‌کنیم

سردار کوثری عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس مذاکرات در شرایط فعلی را بی‌معنا دانست و ادامه داد: در چنین شرایطی باید اقدامات آمریکا و رژیم صهیونیستی توسط سازمان‌های بین المللی محکوم و آژانس نیز طبق قانون آنها را محاکمه کند و پس از آن باید در مورد اینکه مذاکره انجام شود یا خیر تصمیم‌گیری شود، در غیر این صورت مذاکره هیچ معنایی معنا ندارد.

مسیح مهاجری: گفت‌وگو با آمریکا از پشتوانه شرعی، قانونی، عقلی و عرفی برخوردار است / حکمرانان ما هرگز نباید از این روش عقلانی رویگردان باشند
مسیح مهاجری: گفت‌وگو با آمریکا از پشتوانه شرعی، قانونی، عقلی و عرفی برخوردار است / حکمرانان ما هرگز نباید از این روش عقلانی رویگردان باشند

تصمیم به گفت‌وگو با آمریکا و هر دولت دیگری که دارای موجودیت رسمی و قانونی است از پشتوانه شرعی، قانونی، عقلی و عرفی برخوردار است. مسئولان وزارت خارجه کشورمان نباید به خاطر بداخلاقی‌های مخالفان مذاکره با آمریکا و بدنویسی‌های آنها از مسیر صحیحی که انتخاب می‌کنند برگردند و یا درباره صحت و اتقان کاری که می‌کنند تردید به خود راه بدهند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است