کد خبر : 178419
انتشار : ۱۴۰۰/۰۹/۱۷ - 07:50
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

حذف زود هنگام میلان و یاران طارمی در گروه لیگ قهرمانان اروپا

حذف زود هنگام میلان و یاران طارمی در گروه لیگ قهرمانان اروپا

به گزارش مدارا، هفته پایانی مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا با برگزاری هشت دیدار آغاز شد.

در گروه A پاری‌سن ژرمن با نتیجه ۴ بر یک کلوب بروژ را شکست داد. در این دیدار امباپه و مسی هر کدام دو بار برای پی‌اس‌جی گل‌زنی کردند. در دیدار دیگر این گروه هم لایپزیگ دست به کار بزرگی زد و منچستر سیتی را با نتیجه ۲ بر یک شکست داد.

با این نتایج منچستر سیتی با ۱۲ و پی‌اس‌جی با ۱۱ امتیاز صعود کردند و لایپزیگ با ۷ امتیاز راهی لیگ اروپا شد. کلوب بروژ هم با ۴ امتیاز در رده‌ چهارم قرار گرفت.

در گروه B اتلتیکو مادرید با نتیجه ۳ بر یک پورتو را شکست داد و منجر به حذف یاران مهدی طارمی شد. لیورپول هم در دیداری حساس با نتیجه ۲ بر یک میلان را شکست داد و منجر به حذف روسونری شد.

با این نتایج لیورپول با ۱۸ و اتلتیکو با ۷ امتیاز صعود کردند. پورتو با ۵ امتیاز راهی لیگ اروپا شد و میلان با ۴ امتیاز حذف شد.

در گروه C آژاکس با نتیجه ۴ بر ۲ اسپورتینگ را شکست داد و دورتموند با ۵ گل بشیکتاش را در هم کوبید اما برد زنبورها منتهی به صعودشان نشد تاآژاکس و اسپورتینگ به مرحله حذفی صعود کنند و دورتموند به لیگ اروپا رفت.

با این نتایج آژاکس با ۱۸، اسپورتینگ با ۹، دورتموند با ۹ و بشیکتاش بدون امتیاز در رده‌های اول تا چهارم جدول رده‌بندی قرار گرفتند.

در گروه D رئال مادرید با دو گل اینتر را شکست داد. در دیگر دیدار این شاختار دونتسک و شریف مولداوی به تساوی یک، یک شد.

با این نتایج رئال با ۱۵ و اینتر با ۱۰ به دور حذفی صعود کردند. شریف با ۷ امتیاز و قرار گرفتن در رده سوم به لیگ اروپا رفت و شاختار با دو امتیاز حذف شد.

اخبار مرتبط:
احیای چوگان در اصفهان؛ میراثی تاریخی با افق جهانی
احیای چوگان در اصفهان؛ میراثی تاریخی با افق جهانی

استاندار اصفهان از احیای ورزش چوگان به‌عنوان بخشی از هویت تاریخی و فرهنگی ایران خبر داد و گفت: چوگان با حمایت دولت و مشارکت بخش خصوصی، در مسیر توسعه قرار گرفته است و حتی چشم‌انداز میزبانی رقابت‌های جهانی را پیش‌ رو دارد.

۱۰۱ میلیارد دلار هدررفت انرژی در سال/ منابع گاز به‌درستی مدیریت نمی‌شود
۱۰۱ میلیارد دلار هدررفت انرژی در سال/ منابع گاز به‌درستی مدیریت نمی‌شود

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان با اشاره به بحران ناترازی انرژی گفت: ایران با وجود دومین ذخایر گازی جهان، سالانه ۱۰۱ میلیارد دلار هدررفت و خسارت‌های جبران‌ناپذیر متحمل می‌شود.

تندباد و گردوخاک اصفهان را درمی‌نوردد
تندباد و گردوخاک اصفهان را درمی‌نوردد

کارشناس مسئول پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: وزش باد از بعد از ظهر امروز افزایش می‌یابد و در ساعاتی وقوع تندباد توام با خیزش گردوخاک مناطق مختلف استان را درمی‌نوردد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است