کد خبر : 178406
انتشار : ۱۴۰۰/۰۹/۱۵ - 19:53
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

روسیه فلفل های ایران را نخرید و پس داد

روسیه فلفل های ایران را نخرید و پس داد

به گزارش مدارا، برگشت خوردن محموله فلفل ایران از روسیه به دلیل مشکلاتی که در سموم آنها وجود داشت، باعث شده در روزهای گذشته تداوم صادرات محصولات کشاورزی کشور به اعضای اوراسیا با ابهام‌هایی مواجه شود.

در هفته‌های گذشته محموله سیب زمینی ایران نیز از ازبکستان برگشت خورده بود و به نظر می‌رسد در صورتی که تغییرات لازم در سیاست‌های صادراتی این محصولات اجرایی نشود، صادرکنندگان ایرانی در آینده با مشکلات بیشتری نیز مواجه خواهند شد.

هادی تیزهوش تابان – رییس اتاق بازرگانی ایران و روسیه – در نامه‌ای خطاب به محمد جواد عسگری – رییس کمیسیون کشاورزی مجلس – از او خواسته که برخی سیاست‌های کلان عرصه کشاورزی را تغییر دهد و به این ترتیب خطر از بین رفتن بازارهای صادراتی این بخش کاهش یابد.

در این نامه آمده است که: با عنایت به مشکلات پیش آمده برای صادرات محصولات کشاورزی ایران به روسیه و به طور خاص فلفل دلمه‌ای، به استحضار می‌رساند که دغدغه بخش خصوصی، استانداردسازی صادرات محصولات کشاورزی و بهبود کیفی آن است که متاسفانه با بی توجهی مسئولان، خسارت جبران ناپذیری این بخش را تهدید می‌کند.

در این نامه از نمایندگان مجلس خواسته شده که اقداماتی را در شش بخش پیگیری کنند. موضوع نخست توجه به حضور قدرتمند رقبا به خصوص ترکیه در امر تجارت فلفل است که نمایندگان بخش خصوصی اعلام کرده‌اند در صورت پیگیری نشدن اولویت‌ها، حفظ این بازار را با مشکل مواجه خواهد کرد.

استانداردسازی محصولات صادراتی و حمل و نقل آنها، برخورد با مدیرانی که ترک فعل کرده‌اند، واگذاری مسئولیت سیاست‌های اجرایی به بخش خصوصی و افزایش کیفیت محصولات و تخصصی شدن مزارع و باغات بخش دیگری از دغدغه‌هایی است که از سوی اتاق بازرگانی خطاب به نمایندگان مجلس نوشته شده است.

اعضای اتاق همچنین اعلام آمادگی کرده‌اند که در جلسات همفکری دستگاه‌های تصمیم گیر، آمارهای دقیق از آنچه که رخ داده و برنامه‌های خود برای آینده را ارائه کنند.

اخبار مرتبط:
طاهرپور:«هانی‌پات»دام تازه مجرمان رمزارزی برای شکار سرمایه مردم است
طاهرپور:«هانی‌پات»دام تازه مجرمان رمزارزی برای شکار سرمایه مردم است

رئیس پلیس فتا استان اصفهان از افزایش نگران‌کننده پرونده‌های کلاهبرداری رمزارزی خبر داد وگفت:مجرمان سایبری با ظاهری فریبنده سرمایه کاربران را از طریق ترفند «هانی‌پات» به سرقت می‌برند.

گاز بخش‌هایی از احمدآباد و مهرگان اصفهان دوشنبه قطع می‌شود
گاز بخش‌هایی از احمدآباد و مهرگان اصفهان دوشنبه قطع می‌شود

شرکت گاز استان اصفهان اعلام کرد به‌دلیل انجام تعمیرات فنی در شبکه توزیع، جریان گاز در خیابان‌های احمدآباد، مهرگان فردا قطع خواهد شد.

زلزله ۳.۳ ریشتری سمیرم بدون خسارت بود
زلزله ۳.۳ ریشتری سمیرم بدون خسارت بود

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: زمین‌لرزه‌ای به بزرگی سه و سه دهم ریشتر امشب در منطقه کمه سمیرم رخ داد که خوشبختانه تاکنون خسارتی گزارش نشده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است