کد خبر : 177839
انتشار : ۱۴۰۰/۰۹/۰۴ - 10:15
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

شریعتمداری خطاب به رئیسی: به شارلاتانیسم رسانه ای و شیپورچی های دشمن میدان ندهید!

شریعتمداری خطاب به رئیسی: به شارلاتانیسم رسانه ای و شیپورچی های دشمن میدان ندهید!

به گزارش مدارا،  کیهان نوشت:وقتی کشوری دچار بحران می‌شود، در گام اول باید تمام ظرفیت‌ها را وارد میدان کرد. امروز باید فیلمساز ما،جامعه‌شناس ما، روانشناس ما، دانشمند و نخبه ما و حتی منتقدان ما به کمک دولت بیایند.

منتقد، یکی از همان ظرفیت‌هایی است که به بهبود شرایط کشور کمک می‌کند و تعطیلی انتقاد کارشناسی و دلسوزانه به نفع کشور نیست. انتقاد البته به معنای میدان دادن با ناکارشناس‌ها نیست.. فرق است بین انتقادکارشناسی با تخریب و شارلاتانیسم رسانه‌ای. به همان‌اندازه‌ای که میدان دادن به انتقادهای کارشناسانه به عبور کشور از بحران کمک می‌کند، میدان دادن به شیپورچی‌های دشمن، جلوی رفع مشکلات را می‌گیرد!

اخبار مرتبط:
یک ایرانی-آمریکایی به‌عنوان دستیار وزیر خارجه ایالات متحده انتخاب شد
یک ایرانی-آمریکایی به‌عنوان دستیار وزیر خارجه ایالات متحده انتخاب شد

«مورا نامدار» یک مقام آمریکاییِ ایرانی‌الاصل پس از تائید نامزدی‌اش توسط کمیته روابط خارجی سنای آمریکا، برای دومین بار به‌عنوان دستیار وزیر امورخارجه در امور کنسولی منصوب شد.

آمریکا در واکنش به کشته شدن دو سرباز آمریکایی، به برخی مواضع داعش در سوریه حمله کرد
آمریکا در واکنش به کشته شدن دو سرباز آمریکایی، به برخی مواضع داعش در سوریه حمله کرد

آمریکا روز جمعه چندین هدف را در سوریه هدف حمله قرار داد؛ اهدافی که به گفته دو مقام آمریکایی، ارتش ایالات متحده آن‌ها را با داعش مرتبط دانسته و این حملات در تلافی حمله اخیر انجام شد که به کشته شدن دو نظامی آمریکایی انجامید.

وزیر اقتصاد: کسری بودجه سال آینده نزدیک صفر است
وزیر اقتصاد: کسری بودجه سال آینده نزدیک صفر است

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: بودجه سال آینده به گونه‌ای تدوین شده که کسری آن نزدیک به صفر است و فشاری بر بانک مرکزی وارد نمی‌شود و تورم هم با این روش کنترل خواهد شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است