کد خبر : 177825
انتشار : ۱۴۰۰/۰۹/۰۴ - 00:21
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

سعید جلیلی: با متخلفین ارز ۴۲۰۰ برخورد کنید

سعید جلیلی: با متخلفین ارز ۴۲۰۰ برخورد کنید

به گزارش مدارا، سعید جلیلی روز چهارشنبه در جلسه بررسی تبعات «ارز ترجیحی» و دغدغه دولت جدید درباره آن که با حضور جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی برگزار شد با اشاره به اختصاص بیش از ۵۷ میلیارد دلار ارز با قیمت چهار هزار و ۲۰۰ تومان در چند سال گذشته، خواستار همکاری سه قوه برای بررسی فرجام تحقق این تخصیص و همچنین برخورد قانونی و قضایی با گیرندگان متخلف این منابع شد.

وی تاکید کرد: در شرایط فعلی که دولت نیازمند منابع مالی برای کمک به معیشت مردم است، بازپس‌گیری ارزی که به مصرف صحیح نرسیده است و توزیع آن بین آحاد مردم، یکی از موثرترین اقداماتی است که باید با دقت پیگیری شود.

نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی ضمن یادآوری راهکارهای ارائه شده به مجلس دهم و یازدهم در زمینه توزیع کالاهای هدف، روش توزیع مویرگی کالاهای اساسی در همه واحدهای تجاری (مانند سوپرمارکت‌ها و قصابی‌ها و …) با استفاده از ظرفیت تلفن‌های همراه و کارت بانکی متصل به یارانه را روشی ساده و با کمترین انحراف برای رساندن منفعت مدنظر دولت به شهروندان برشمرد.

جلیلی گفت: با ایجاد این ساختار، علاوه بر جلوگیری از هدررفتن منابع ارزی، می‌توان بستر اجرای «طرح سبد مطلوب غذایی ایرانیان» را نیز اجرا کرد.

اخبار مرتبط:
موضوع «ساقط شدن حق حبس زوجه در مهریه» از قانون مهریه حذف شد
موضوع «ساقط شدن حق حبس زوجه در مهریه» از قانون مهریه حذف شد

نمایندگان در نشست امروز با موضوع ساقط شدن حق حبس زوجه در مهریه مخالفت کرده و این موضوع را حذف کردند.

کاهش ۷۰ درصدی درآمد فروش نفت در لایحه بودجه ۱۴۰۵
کاهش ۷۰ درصدی درآمد فروش نفت در لایحه بودجه ۱۴۰۵

بر اساس بودجه سال ۱۴۰۵ در بخش درآمد‌های دولت و در بخش واگذاری دارایی‌های سرمایه‌ای درآمد‌های دولت از حدود ۹۳۰ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۴ به ۲۷۵ همت رسیده، به عبارتی دولت درآمد‌های حاصل از فروش نفت، واگذاری اوراق، تهاتر نفت بابت تامین فرآورده و کاهش ۷۰ درصدی یافته است.

انتقاد شدید خبرگزاری اصولگرا از نماینده جبهه پایداری: طالع‌بینی و فال‌گیری را جایگزین عقلانیت و سیاست کرده
انتقاد شدید خبرگزاری اصولگرا از نماینده جبهه پایداری: طالع‌بینی و فال‌گیری را جایگزین عقلانیت و سیاست کرده

تسنیم نوشت: یک نماینده مجلس شورای اسلامی که قرار است عصاره فضائل ملت باشد، باید متناسب‌تر با شأن نمایندگی رفتار کند؛ به‌ویژه آنکه این فرد نماینده قم باشد، نه آنکه طالع‌بینی را جایگزین عقلانیت و سیاست کند!

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است