کد خبر : 177758
انتشار : ۱۴۰۰/۰۹/۰۱ - 14:46
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

فردوسی پور به تلویزیون برمی گردد؟

فردوسی پور به تلویزیون برمی گردد؟

به گزارش مدارا،حمید جبلی رئیس جدید صداو سیما بعد از قبول این پست اعلام کرد مشکلی برای بازگشت عادل فردوسی پور به آنتن تلویزیون ندارند. بعد از این اظهارنظر اکثر رسانه‌ها گمانه‌زنی کردند و نوشتند عادل در آستانه بازگشت به شبکه سه قرار دارد و به زودی کارش را آغاز می‌کند. در این مدت اما اتفاقی رخ نداد.

امروز جبلی وقتی دوباره با این سوال روبه‌رو شد که آیا فردوسی پور بازمی‌گردد، جواب داد: «در مورد بازگشت چهره‌هایی همچون عادل فردوسی‌پور به آنتن رسانه ملی هم پاسخ همان است که از قبل اعلام کرده‌ام.»

جالب است که رئیس سابق صداوسیما هم پیشتر می گفت مشکلی برای بازگشت فردوسی پور به تلویزیون وجود ندارد. رئیس جدید نیز در برخورد با مردم و چهره های رسانه ای همین حرف ها را تکرار می کند. سوال این است: مگر ریاست صداوسیما بالاترین مرجع تصمیم سازی در این ارگان نیست؟ پس چگونه است که روسای صداوسیما با اینکه می گویند مشکلی برای بازگشت عادل وجود ندارد این اتفاق رخ نمی دهد؟ مشکل از کجاست؟

پیمان جبلی نمی تواند با گفتن یک جمله ساده و مثبت درباره مجری برنامه توقیف شده ۹۰، مردم و رسانه ها را توجیه کند. افکار عمومی به دنبال یک راهکار عملی در این زمینه هستند؛ وگرنه همه آدم ها که می توانند خوب شعار بدهند.

 

اخبار مرتبط:
مادر و فرزند ۳ ماهه در کاشان از آتش نجات یافتند
مادر و فرزند ۳ ماهه در کاشان از آتش نجات یافتند

مدیرعامل سازمان آتش نشانی کاشان از نجات مادر ۲۱ ساله و فرزند سه ماهه‌اش از آتش سوزی در منزل مسکونی خبر داد.

استاندار اصفهان: حق نداریم صنایعمان را ناامید کنیم
استاندار اصفهان: حق نداریم صنایعمان را ناامید کنیم

استاندار اصفهان با تأکید بر ضرورت رعایت نکات و پایش مستمر وضعیت ایمنی در صنایع بزرگ استان اصفهان همچون فولاد مبارکه، ذوب‌آهن، پالایشگاه و شهرک انرژی اظهار کرد: استان اصفهان به دلیل فعالیت‌های صنایع مهمی مثل فولاد مبارکه، نقش مهمی در پیشبرد اهداف اقتصادی کشور دارد؛ بنابراین به‌هیچ‌عنوان حق نداریم صنایعمان را ناامید کنیم و با دستگاه‌هایی که برای تولید مانع ایجاد کنند، برخورد تندی خواهیم کرد.

ایستگاه‌های پایش کیفیت هوای اصفهان با تجهیزات پیشرفته ارتقا یافت
ایستگاه‌های پایش کیفیت هوای اصفهان با تجهیزات پیشرفته ارتقا یافت

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان گفت: آنالایزرهای فعال آلاینده‌ها در ۱۳ ایستگاه سنجش کیفیت هوا در کلانشهر اصفهان به ۴۸ دستگاه افزایش یافته است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است